Houdt de historische
waarde in leven

Duurzaam ondernemen
Grote voorraad prachtig oud hout
Betrouwbare leverancier

Barnwood in a box “French oak”

“Unieke eiken wandbekleding- snel en simpel te plaatsen”

Snel en simpel te monteren barnwood!

Barnwood in a box “French oak” is afkomstig van oude fruitkisten uit Frankrijk!   Hier vinden wij ons eiken barnwood “French oak”. Door het intensieve gebruik en de blootstelling aan weer en wind zijn de planken mooi vergrijsd & gegroefd oftewel “grey weathered”. De bodem van de oude fruitkisten is “fruity brown” (bruin getint), dit is ontstaan doordat de fruitsappen in al die jaren zijn doorgedrongen in het hout. Wij drogen deze planken kunstmatig terug en zagen ze in vaste breedtes, hierna wordt het barnwood french oak gesorteerd op 2 kleuren. Sommige planken hebben zelfs nog de originele letters van de fruit-teler op de planken staan!

Enthousiast geworden over ons Barnwood in a box ''French oak''?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verpakking & verzending 

De Barnwood in a box “French oak” planken zijn gesorteerd op kleur en standaard verpakt in een doos met een inhoud van 0,8 M2.  In onze webshop kunt u dus zelf de keus maken welke kleur u wilt bestellen! Verzendkosten van ons barnwood in a box  zit bij de prijs inbegrepen, voor verzenden naar België rekenen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten deze kunt u automatisch berekenen in onze webshop.

Verwerking Barnwood in a box “French oak”

Voor de verwerking adviseren wij een flexibele montagekit. Breng dit in 2 à 3 lijmrillen aan op de achterzijde van de planken. Druk daarna de plank op een vlakke achtergrond. Zorg dat de achtergrond vet en vochtvrij is. Gebruik zo nu en dan ook kleine spijkers om de panelen in de lijm te fixeren.Houd aan de randen circa 3 mm sparing aan. Hout kan immers werken en moet daarom de ruimte krijgen.

Ook zoek naar wandbekleding met een ruigere uitstraling? bekijk dan ons barnwood grenen of barnwood in a box Out of the Balkan

Fruity brown:


Toepassingen Maten & voorraad
Wanden Lengtes: 117-122 cm
Horeca Breedte: 10 cm
Plafonds Dikte: 8-11 mm
Lambrisering Prijs:  €67,- per doos a 0,8 m2.
Voorraad: Ja
inhoud: 7 planken

Grey weathered:


Toepassingen Maten & voorraad
Wanden Lengtes: 117-122 cm
Horeca Breedte: 12 cm
Plafonds Dikte: 8-11 mm
Lambrisering Prijs:  €67,- per doos a 0,8 m2.
Voorraad: Ja
inhoud: 6 planken
Download productblad
Raak ook verliefd
Ervaar het karakter en de schoonheid van pure producten