10% WEBSHOP KORTING
Kortingscode:voorjaarskorting2023

Houdt de historische
waarde in leven

5 varianten Barnwood wandbekleding!
Wandbekleding voor binnen én buitenshuis
Omvangrijke collectie barnwood hout

Eiken wandbekleding binnen

“Houten wandbekleding”

Op zoek naar wandbekleding voor binnen? Wij hebben oud eiken en grenen hout wat voor binnen geschikt is. U heeft ze vast wel eens gezien; oude schuren, boerderijen en berghutten hoog in de Alpen, vaak ouder dan ons zelf. Door de extreme weersinvloeden in de Alpen zijn deze grenen planken prachtig diep gegroefd. Door de felle zon ontstaan er unieke kleurpatronen van zwartgrijs tot lichtbruin, dit noemen ze ook wel ‘Sonnengebrant’. Zodra de planken bij ons in de opslag liggen hebben ze een hele reis gemaakt, de spijkers zijn getrokken en ze zijn gesorteerd op kleur en lengte!

Enthousiast geworden over onze wandbekleding oud hout?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Eiken wandbekleding binnen

Barnwood is een beetje hetzelfde als oude vuren/grenen en eiken planken, afkomstig van oude veldschuren en berghutten uit de Alpen. Vroeger dienden deze planken als gevelbekleding. Dit is nu ook mooi te gebruiken voor een wandbekleding binnen in huis. Door de weersinvloeden is het hout getekend door weer en wind. Barnwood planken hebben een unieke kleur en structuur. Wij kunnen deze planken ook voorzien van mes en groef.

Eiken barnwood is een populair product dat veel in de interieurbouw wordt verwerkt, het is een duurzaam materiaal wat zeer geschikt is voor het bekleden van wanden of het maken van deuren en keukenfronten. Dus ook perfect voor een eiken binnen wandbekleding. Eiken geeft een luxueuze uitstraling aan uw project. Barnwood is een product wat binnen ook zeer goed te verwerken is, denk hierbij aan wandbekleding of deuren. Kortom prachtig bouwmateriaal met een verhaal. Naast barnwood eiken hebben wij ook barnwood grenen en plaatmateriaal!

Raak ook verliefd
Ervaar het karakter en schoonheid van pure producten