10% WEBSHOP KORTING
Kortingscode:voorjaarskorting2023

Houdt de historische
waarde in leven

Zelf uw oude eiken planken uitzoeken
Ruime collectie geschaafd oud eikenhout
Ook geopend op Zaterdag

Geschaafde eiken planken

“Spoorplanken & wijnpersplanken”

Opzoek naar geschaafde eiken planken? Wij importeren oude wijnpersbalken afkomstig van oude graanschuren & wijnpersen uit de zuid oost-Balkan landen! Leegstaande schuren worden vaak gekocht van de lokale beheerders, de schuren hierna handmatig gesloopt. De balken worden gesorteerd op lengte en kwaliteit en verpakt tot vervoerbare pakketten. Vaak zijn de schuren wel 150 jaar oud!

Bewerking Wijnpersplanken

Zodra de balken in Nederland aankomen krijgen ze eerst een hittebehandeling tegen eventueel aanwezig ongedierte. De wijnpersbalken worden verzaagd tot dunnere wijnpersplanken die hierna geschaafd of geborsteld kunnen worden.

Groothandel in oude eiken planken & balken.

Wij zijn een houthandel gespecialiseerd in historisch bouwmateriaal, wij verkopen bewerken en sorteren Oude eiken balken, Barnwood, wagondelen en Wijnpersplanken naar wens van onze klant. Door een grote voorraad oud hout in onze houtopslag in Haarle leveren wij veel van onze materialen uit voorraad! Veel van ons oud eiken wordt verzaagd tot planken geschikt voor de meubelmakerij en interieurbouw. Dus bent u op zoek naar geschaafde oud eiken planken? Dan bent u op het juiste adres. Gebruik u met enige regelmaat geschaafde eiken planken en bent u meubelmaker? Voor een zakelijke prijs neem contact met ons op! Wij leveren veel van onze wijnpersplanken in pakketvorm aan meubelmakers & interieurbouwers!

Enthousiast geworden over onze geschaafde eiken planken

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Toepassingen van de planken

Voor veel interieurs zijn geschaafde oud eiken planken een populair product, het is een duurzaam materiaal wat zeer geschikt is voor het bekleden van wanden of het maken van barnwood deuren, keukenfronten, tafelbladen keuken bladen en keukenfronten! Dus een prachtig bouwmateriaal met een verhaal. Naast wijnpersplanken zijn de houtsoorten Azobé scheepsplanken, oud eiken en wagonplanken erg populair.

Raak ook verliefd
Ervaar het karakter en schoonheid van pure producten