10% WEBSHOP KORTING
Kortingscode:voorjaarskorting2023

Houdt de historische
waarde in leven

Binnen 3 werkdagen verstuurd
Snel & simpel te monteren
5 unieke varianten barnwood wandhout

WANDBEKLEDING “FROM THE BALKANS”

“luxeuze eiken wandbekleding- snel en simpel te plaatsen”

Barnwood wandhout From te balkans

Onze crème de la crème! Eeuwenoude schuren, hoeves en graanschuren diep in het Balkan Gebergte, dat is de bron van dit unieke type hout! Wij hebben lang gezocht naar dit type wandbekleding. Het is een type wandhout wat toch een hele andere uitstraling geeft dan het Alpine wood en de 2 types French Oak die wij aanbieden. We zagen dit hout net als met de Alpine wood ook in 4 vaste breedtes, namelijk 8/10/12/14 cm en in de vaste lengte van 117-122 cm.   

Robuust wandhout

Steeds vaker zien we ruige materialen gecombineerd met juist strakke materialen. Dit type wandhout steekt af tegen een witte vloer of een strak plafond, daarnaast zou het ook perfect volstaan in een luxe mancave!  De ruige patine in dit hout maakt elke plank uniek, er is er geen één die lijkt op de andere. Diverse kleurenschakeringen gecreëerd door moeder natuur vindt je terug in deze wandbekleding!    

ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER ONS BARNWOOD "FROM THE BALKANS"?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom gebruikt hout aan de wand? 

Natuurlijke materialen zijn al jaren populair in onze woningen, denk hierbij aan leer, beton, en wol. Maar laten we hout zeker niet vergeten!  Perfect materiaal om de akoestiek te verbeteren en om een warme en sfeervolle uitstraling te creëren. Gebruik je nu ook nog gerecycled hout dan ben je ook nog enorm duurzaam bezig! Doordat wij ons barnwood in a box relatief dun zagen ben je enorm flexibel qua toepassingen, je zou er een mooie lambrisering mee kunnen maken, of een one of a kind  hoofdeind! Ben je geïnteresseerd of geïnspireerd in ons oude wandhout? Wij willen je graag inspireren en uitleg geven over onze 5 verschillende soorten wandhout! Namelijk: “French oak fruity brown”“French oak grey weathered”–  “Alpine wood grooved brown”“Alpine wood grey weathered” en “From the balkans”  Bezoek onze showroom of bestel een sample box op onze webshop!   

Het monteren van Barnwood from the balkans! 

Voor de verwerking adviseren wij een flexibele montagekit. Breng dit in 2 à 3 lijmrillen aan op de achterzijde van de planken. Druk daarna de plank goed en stevig vast op een vlakke achtergrond. Zorg dat de achtergrond vet en vochtvrij is. Gebruik zo nu en dan ook kleine spijkers wanneer mogelijk om de plankjes in de lijm te fixeren. Houd aan de randen circa 3 mm sparing aan. Hout kan immers werken en moet daarom de ruimte krijgen om iets te kunnen werken. De flexibele montagekit vindt je trouwens ook in onze webshop, klik dan hier.

Wij versturen onze barnwood wand bekleding al vanaf €150 euro gratis door de gehele Benelux! 


Toepassingen Maten & voorraad
Wanden Lengtes: 117-122 cm
Horeca Breedte: 8-10-12-14 cm
Plafonds Dikte: 8-11 mm
Lambrisering Prijs:  €74,- per doos a 0,8 m2.
Voorraad: Ja
Download productblad
RAAK OOK VERLIEFD
Ervaar het karakter en de schoonheid van pure producten