10% WEBSHOP KORTING
Kortingscode:voorjaarskorting2023

Houdt de historische
waarde in leven

Oud eiken fineer deuren

Exclusieve maatwerk fineerdeuren in barnwood eiken gerealiseerd voor een woning aan de Nederlandse kust! Deze massieve deuren zijn 2 zijdig bekleed met barnwood eiken fineer waardoor de deuren een zeer rustieke uitstraling hebben! Deze deuren zijn een ware eyecatcher in deze onder architectuur gerestaureerde woning. Ook op de bovenverdieping is er gekozen voor onze maatwerk deuren, door daar een witte vloer te plaatsen vallen de deuren extra op en geven de deuren een warme uitstraling aan de ruimtes. Door de al aanwezige draagconstructie in oude eiken gebinten is het een mooi totaal plaatje geworden!

Wat zijn oud eiken fineer deuren?

Wij maken onze oud eiken fineer deuren van fineer. Fineer is een dun laagje hout dat op plaatmateriaal wordt aangebracht. Ons fineer wordt geproduceerd door een balk in dunne laagjes te zagen. Het verschil met massief hout is dat de balken optimaal worden verzaagt en er geen zaagverlies ontstaat! Doordat deze werkwijze wordt gebruikt zijn deze deuren ook goed voor het milieu! Doordat er een laag oud eiken fineer op het plaatmateriaal wordt aangebracht behoudt het zich de natuurlijke uitstraling en unieke kenmerken van het oude hout!

Verschillende uitstralingen

Onze fineer deuren zijn te bestellen in geschaafd (insides) of geborsteld (outsides) oud eiken. Onze geborstelde oud eiken fineer deur heeft een donkere, robuuste en authentieke uitstraling. De geschaafde oud eiken fineer deur heeft een mooie lichte uitstraling met donkere nerven een een unieke tekening.

Wilt u nou ook zulke exclusieve maatwerk deuren? Kom eens langs om deze fineer deuren te bekijken in onze showroom of neem contact met ons op!