Houdt de historische
waarde in leven

Duurzaam ondernemen
Grote voorraad prachtig oud hout
Zelf uw hout uitzoeken

BARNWOOD VOORDEUR

‘Een voordeur met geschiedenis’

Het visitekaartje

Een voordeur is veel meer dan een deur, het is de toegang van uw woning en erg beeldbepalend. Het is een visitekaartje van uw thuis. 

Wanneer u kiest voor een barnwood voordeur van Historisch Hout kiest u voor een stabiele voordeur van echt oud hout, een deur die een verhaal verteld en een echte eyecatcher is in uw woning! Naast dat barnwood erg duurzaam is, is het ook erg onderhoudsvriendelijk. Wij produceren deze deuren in 2 varianten namelijk “insides” en “outsides” variant. Daarnaast werken we met diverse uitstralingen door het fineer in diverse motieven te verlijmen. Bijvoorbeeld visgraat, hongaarse punt of een verticale / horizontale plaatsing. Door de jaren heen hebben onze werknemers ervaring opgedaan in diverse uitstralingen. 

Barnwood voordeur

Voor de deurkern wordt een speciale kern gebruikt, namelijk een multiplex plaat met diverse aluminium tussenlagen, deze tussenlagen zorgen ervoor dat het deurpaneel recht en stabiel blijft. We hebben tenslotte te maken met temperatuurverschillen aan de binnen en buitenkant van de deur. Naast de temperatuurverschillen speelt het verschil in luchtvochtigheid ook een grote rol. Standaard worden onze buitendeuren watervast verlijmt zodat het contact tussen het fineer en het multiplex goed bestand is tegen de diverse weersomstandigheden! Een meerpunts-sluiting en diverse manieren van scharnieren behoren tot de mogelijkheden binnen ons aanbod buitendeuren. 

Wilt u uw woning graag een luxueuze & natuurlijke uitstraling geven? Kies dan voor een voordeur van Historisch Hout! Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Bent u nou op zoek naar een totaal plaatje en wil je de binnen deuren ook van oud eiken? Dat is ook mogelijk! Wij maken diverse soorten (maatwerk) eiken binnen deuren. Bekijk deze hier!

Enthousiast geworden van onze voordeur ?

Wilt u meer informatie of heb je een vraag over onze oud eiken voordeur?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.