10% WEBSHOP KORTING
Kortingscode:voorjaarskorting2023

Houdt de historische
waarde in leven

Grote voorraad prachtig oud hout
Barnwood eiken voor exterieur & interieur
Ook losse verkoop

BARNWOOD EIKEN

“Reclaimed eiken afkomstig van oude barns uit de Balkan”

Waar komt ons barnwood eiken vandaan?

Decennia ’s oude veldschuren, vaak ouder dan ons zelf. Hier vinden wij onze barnwood eiken planken. Door de weersinvloeden die de ‘barns’ tientallen jaren hebben getrotseerd hebben de planken prachtige diepe groeven en een geleefde uitstraling, unieke breedtes van meer dan 30 cm zijn geen uitzondering! Tijdens het slopen van de barns worden de planken zorgvuldig ontdaan van spijkers en worden ze geselecteerd op kwaliteit en lengte.

Duurzaam bouw materiaal

Oud hout is een populair product dat veel in de interieurbouw wordt verwerkt, het is een duurzaam materiaal wat zeer geschikt is voor diverse doeleinden. Eiken geeft een luxueuze uitstraling aan uw project. Barnwood is een product wat buitenshuis ook zeer goed te verwerken is, denk hierbij aan gevelbekleding of deuren. Kortom prachtig bouwmateriaal met een verhaal.

ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER ONS BARNWOOD EIKEN?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat kun je maken van Barnwood eiken planken? 

Wij maken van ons oude eiken bijvoorbeeld wandplanken, binnendeuren, keukenfronten, tafels, vloeren en panelen. Een populair product van ons is het Barnwood plaatmateriaal, veel mensen noemen het ook wel ‘barnwood panelen’. Dit zijn meubelplaten met een dun laagje oud hout. Hierdoor zijn onze panelen simpel te verwerken tot een eindproduct. Denk hier bijvoorbeeld aan keukenfronten, wandbekleding en plafonds. Doordat er geen één plank hetzelfde is, heeft elke  plank een authentieke uitstraling. Daardoor is barnwood eiken te gebruiken in ieder interieur. Barnwood eiken planken kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres


Toepassingen Maten & voorraad
Keukens Lengtes: +- 100 – 300 cm
Gevelbekleding Breedte: +-10-40 cm
Dakbeschot Dikte: +- 17-25 mm
Interieurbouw Prijs: vraag prijslijst aan
Meubels Voorraad: Ja
Wandbekleding Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Plafond
Download productblad