Houdt de historische
waarde in leven

Duurzaam ondernemen
Grote voorraad prachtig oud hout
Betrouwbare leverancier

Eiken binnendeur van reclaimed hout

Op zoek naar een unieke eiken binnendeur? Wij produceren ze van tientallen decennia oud eiken hout!

Een eiken binnendeur van historisch Hout worden op 2 manieren geproduceerd, namelijk geheel massief en een fineerdeur. Hieronder leggen wij de verschillen uit tussen deze 2 mogelijkheden.

Eiken fineer binnendeur

Exclusieve fineer deuren vallen op bij binnenkomst, een uitnodiging om te ontdekken wat er achter deze deur ligt. Historisch Hout produceert exclusieve fineerdeuren verwerkt uit reclaimed herzaagd eiken. Wij hebben hierin 2 uitstralingen namelijk; outsides en insides. Een “outsides” oppervlak is de originele ruwe textuur van de originele  buitenzijde van een gerecycled eiken balk. De “insides” oppervlakte is de gladde, geschuurde en/of geborstelde “binnenzijde” .

Massieve binnendeur

Historisch Hout produceert massieve eiken deuren verwerkt uit reclaimed herzaagd eiken en barnwood. Dit in de volgende houtsoorten; grenen en eiken. Onze binnendeuren worden met zorg op maat gemaakt door vakmensen. Wij verwerken hierbij hoogwaardig reclaimed hout uit Europa. Als historische houthandel kopen wij rechtstreeks bij de bron de beste partijen reclaimed hout.

Meer informatie over de mogelijkheden van onze oud eiken binnendeur? Neem contact met ons op!

Enthousiast geworden over onze eiken binnendeuren?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.