Logo Historisch Hout

Houdt de historische
waarde in leven

Duurzaam ondernemen
Grote voorraad prachtig oud hout
Betrouwbare leverancier

Eiken deur van reclaimed hout

Exclusieve deuren vallen op bij binnenkomst, een uitnodiging om te ontdekken wat er achter deze deur ligt

Wij produceren voor diverse opdrachtgevers exclusieve deuren. Door onze eigen import van reclaimed eiken kunnen wij deuren produceren naar wens van de klant of dit nou een massieve deuren, opgeklampte eiken deur of een fineerdeur moet zijn. Wij onderverdelen onze deuren in Fineer deuren en Massieve deuren namelijk; loftdeuren.

Fineer eiken deur

Exclusieve oude eiken deuren vallen op bij binnenkomst, een uitnodiging om te ontdekken wat er achter deze deur ligt. Historisch Hout produceert exclusieve fineerdeuren verwerkt uit reclaimed herzaagd eiken. Wij hebben hierin 2 uitstralingen namelijk; outsides en insides. Een “outsides” oppervlak is de originele ruwe textuur van de originele  buitenzijde van een gerecycled eiken balk. De “insides” oppervlakte is de gladde, geschuurde en/of geborstelde “binnenzijde”. Doordat de kern van onze fineerdeur een stabiele plaat is die rondom beplakt wordt met een fineer  laag van oud eiken zijn deze deuren stabiel en vormvast, ook zijn deze deuren lichter van gewicht dan een massieve deur.

Massieve eiken deuren

Historisch Hout produceert massieve deuren verwerkt uit reclaimed herzaagd eiken en barnwood. Dit in de volgende houtsoorten; grenen en eiken. Onze binnendeuren worden met zorg op maat gemaakt door vakmensen. Wij verwerken hierbij hoogwaardig reclaimed hout uit Europa. Als historische houthandel kopen wij rechtstreeks bij de bron de beste partijen reclaimed hout.

Meer informatie over de mogelijkheden van onze eiken deuren? Neem contact met ons op!

Enthousiast geworden over onze eiken deuren?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.