Houdt de historische
waarde in leven

Vloeren van écht oud eikenhout
Geschikt voor op vloerverwarming
Insides & outsides uitstraling

Multiplank oud eiken

“Unieke texturen en kleuren”

De meest voorkomende oud eiken vloeren zijn de zogenaamde multiplanken. Deze zijn opgebouwd uit een onderlaag/drager van Berken multiplex  met een verlijmde massieve toplaag van circa 5 mm dikte. De totale vloerplank dikte ligt hierdoor rond de 17-18 mm. Deze multiplanken kunnen rechtstreeks en volvlak verlijmd worden op de bestaande dekvloer. Hierdoor ontstaat een optimaal rendement van de  eventuele vloerverwarming en dit zorgt voor een stabiele vloer.

Designed by nature

Doordat onze oud eiken balken decennia lang alle weersinvloeden hebben getrotseerd ontstaan er unieke texturen en kleuren. Hierdoor leveren wij multiplank vloeren ruw weg in 2 uitstralingen, namelijk; ‘outsides’ en ‘insides’. De ‘outsides’ zijn vloerdelen met de originele ruwe textuur van de buitenkanten van de balken. De ‘insides’ zijn de geschuurde en/of geborstelde binnenzijde van ons reclaimed oud hout, hierdoor zijn deze lichter van kleur. De kleuren voorkomend bij ‘insides’ zijn een mix van goudbruin met donkere scheuren en spijkergaten.

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over de multiplank?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze oud eiken vloeren worden geproduceerd naar wens van de klant, hierdoor heeft u zelf invloed op de definitieve uitstraling van de vloer. Onze vloeren worden standaard geproduceerd in 5 breedtes en in WL ( wisselende lengtes ) 1500-3000 mm. Tevens kunnen wij deze vloeren optioneel met FSC keurmerk aanleveren.

Neem contact met ons op voor een offerte of een bezoek aan onze showroom!


Toepassingen Maten & voorraad
Vloeren Lengtes: 150-300cm
Wanden Breedtes: 14-23 cm (breder op aanvraag)
Lambrisering Dikte: 17-18 mm
Voorraad/prijs: maatwerk, neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
Raak ook verliefd
Ervaar het karakter en schoonheid van pure producten