Houdt de historische
waarde in leven

Duurzaam ondernemen
Grote voorraad prachtig oud hout
Eigen webshop met unieke producten

Oude houten gevelbekleding

“Historische houten gevelbekleding”

Op zoek naar een oude houten gevelbekleding? Dan bent u op het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan eiken en grenen hout voor een gevelbekleding voor zowel binnen en buitenshuis. Barnwood is een begrip voor oude vuren/grenen en eiken planken, afkomstig van oude veldschuren en berghutten uit de Alpen. Vroeger werden deze planken als gevelbekleding gebruikt. Door de weersinvloeden is het hout getekend door weer en wind. Barnwood planken hebben een unieke kleur en structuur. Wij kunnen deze planken ook voorzien van mes en groef.

Enthousiast geworden over onze wagonplanken vloer?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Decennia ’s oude veldschuren, vaak ouder dan ons zelf. Hier vinden wij onze barnwood planken. Door de weersinvloeden die de ‘barns’ tientallen jaren hebben getrotseerd hebben de planken prachtige diepe groeven en een geleefde uitstraling, unieke breedtes van meer dan 30 cm zijn geen uitzondering!  Tijdens het slopen van de barns worden de planken zorgvuldig ontdaan van spijkers en worden ze geselecteerd op kwaliteit en lengte.

Eiken barnwood is een populair product dat veel in de interieurbouw wordt verwerkt, het is een duurzaam materiaal wat zeer geschikt is voor het bekleden van wanden of het maken van deuren en keukenfronten. Dus -perfect voor een oude houten gevelbekleding. Eiken geeft een luxueuze uitstraling aan uw project. Barnwood is een product wat buitenshuis ook zeer goed te verwerken is, denk hierbij aan gevelbekleding of deuren. Kortom prachtig bouwmateriaal met een verhaal. Naast barnwood eiken hebben wij ook barnwood grenen en plaatmateriaal!