Barnwood keuken fronten

€ 1,21
€ 1,00 excl. btw
Op voorraad

Product informatie

Historisch Hout produceert maatwerk panelen in de 'Outsides' (geborsteld) uitstraling en 'Insides' (geschaafd) uitstraling. Dit kunnen massief oud eiken panelen zijn maar ook fronten verzaagd uit een barnwood fineerplaat. Naast ons oud eiken panelen maken wij ook barnwood grenen panelen. Veel van onze maatwerk panelen worden gebruikt als keukenfront.

Uitstraling *

Paneel formaat

Maten benoemen in cm (Hoogte X Breedte)

Notitie

Meer panelen benodigd? Benoem ze in bovenliggend notitie veld.

Nerfrichting

Toevoegen aan prijsopgave Showroom bezoeken

Barnwood is hout wat door weer en wind getekend is. Door de tijd heen heeft dit hout een robuuste uitstraling gekregen. Vaak heeft de barn al 100 tot 200 jaar gefunctioneerd. Na deze lange jaren is het tijd om de barns een tweede leven te geven. Wij kopen deze barns in landen zoals Kroatië en Bosnië.

✓ Unieke materiaal van oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

Beschrijving

Barnwood keuken

Altijd al een keuken van oud hout gewild? Wij maken Barnwood keuken fronten op maat. Door het gebruik van oude bouwmaterialen zorgt dit er voor dat je een robuuste en landelijke keuken krijgt. Tevens is elke keuken uniek! Daarnaast is het helemaal hip en dé trend van dit moment. Kies je ervoor om je keukenfronten van je bestaande keuken te renoveren of kies je voor een totaal nieuwe keuken, alles is mogelijk! In beide gevallen geven Barnwood keuken fronten je keuken een natuurlijke en karakteristieke uitstraling.

Barns uit Europa

Barnwood is hout wat door weer en wind getekend is. Door de tijd heen heeft dit hout een robuuste uitstraling gekregen. Vaak heeft de barn al 100 tot 200 jaar gefunctioneerd. Na deze lange jaren is het tijd om de barns een tweede leven te geven. Wij kopen deze barns in landen zoals Kroatië en Bosnië. Deze schuren worden gesloopt en getransporteerd naar Nederland. Voordat het hout bij ons aankomt gaat het eerst de droogkamer in. Na dit wordt het hout bij ons gesorteerd en bewerkt.

Keuken fronten op maat

Naast dat Barnwood een mooie uitstraling heeft werk je ook mee aan een beter milieu. Het is natuurlijk super duurzaam om barnwood keuken frontjes te gebruiken omdat er geen nieuwe bomen voor gekapt hoeven worden. Door de duurzaamheid en hardheid van het hout is het perfect bruikbaar voor keuken fronten. Op zoek naar een complete keuken? Dat is ook zeker mogelijk! Wij hebben een samenwerking met een keukenbouwer die een complete keuken met oud hout kan realiseren.

De keuken fronten zijn op maat te bestellen. Ook heb je keuze uit twee verschillende uitstralingen. Je kunt kiezen uit ‘Outsides’ (geborsteld) en ‘Insides’ (geschaafd). ‘Outsides’ heeft een wat robuustere uitstraling. Het hout wordt ontdaan van spijkers en vuil. Hierdoor zijn de prachtige groeven en oude spijkergaten weer goed zichtbaar! Insides houdt in dat het hout geschaafd en glad is. Na het schaven zijn de vlamstructuren goed zichtbaar en is het hout wat lichter van kleur. Hierdoor krijg je een warme en karakteristieke uitstraling! Wij maken keuken fronten voor zowel particuliere klanten als zakelijke klanten.

Let op! Wij doen geen montage werk. Wel kunnen wij u in contact brengen met een aantal partners die dit wel doen. Neem dan contact met ons op.

Onze barnwood keuken fronten zijn te verkrijgen in ‘Insides’ (geschaafde) en ‘Outsides’ (geborstelde uitstraling).

De keukenfrontjes maken wij op maat. Wij monteren niet.