Luxewall wandbekleding “Alpine wood grooved brown” per doos

€ 48,99
€ 40,49 excl. btw
Op voorraad
Gewicht 5,5 kg
Afmetingen 124 cm
Lengte

117-122 cm

Breedte

8-10-12-14 cm

Dikte

8-11 mm

Verpakkingseenheid

0,8 M2

Beschrijving

Stijlvol en trendy Luxewall wandbekleding “Alpine wood grooved brown” voor elk interieur. Dat is het idee achter ons merk Luxewall. Doordat we werken met korte en dunne planken kunnen we het product betaalbaar houden en simpel en snel te monteren. U bent ze vast wel eens tegengekomen, oude schuren, boerderijen en berghutten hoog in de Alpen, vaak ouder dan ons zelf. Door de extreme weersinvloeden in de Alpen zijn deze oude grenen planken prachtig diep gegroefd. Door de felle zon ontstaan er unieke kleurpatronen van grey weathered (zwartgrijs) tot grooved brown (lichtbruin), dit noemen ze ook wel ‘Sonnengebrant’.

Speels effect

De planken zijn geschaafd op verschillende diktes om een mooi speels effect te krijgen. Verder zijn de planken geselecteerd op de kleur bruintinten en keurig verpakt in een doos van 0,8 m2.
De planken zijn kunstmatig gedroogd op 12% vochtigheidspercentage en hierdoor perfect bruikbaar voor interieur toepassingen. De planken zijn geborsteld om de geleefde uitstraling extra te benadrukken.

Verwerking houten wandbekleding

Voor de verwerking van onze Luxewall wandbekleding adviseren wij een flexibele montagekit. Deze is ook te bestellen op onze webshop! Breng dit in 2 à 3 lijmrillen aan op de achterzijde van de planken. Druk daarna de plank op een vlakke achtergrond. Zorg dat de achtergrond vet en vochtvrij is. Gebruik zo nu en dan ook kleine spijkers om de panelen in de lijm te fixeren.
Houd aan de randen circa 3 mm sparing aan. Hout kan immers werken en moet daarom de ruimte krijgen.

Op zoek naar Luxewall exclusieve eiken wandbekleding? Bekijk dan de volgende producten: “From the Balkan” of “French oak” wandbekleding.

Wij verzenden uw bestelling binnen 4 werkdagen!

Zakelijke koper? Neem contact met ons op en ontvang de kortingscode! 

Download productblad        —        Download instructieblad