Houdt de historische
waarde in leven

Check onze rijk gevulde pagina op Pinterest!
Producten met karakter
Voor de particulier & zakelijke klant

Inspiratie met Historisch Hout

Doe ideeën op!

Inspirerende projecten gevuld met Historisch Hout

Wordt jij ook blij van oud hout? Niet zo gek, want met dit hout creëer je altijd sfeer en karakter. Wij krijgen vaak de vraag ‘wat doe je met oud hout?’, nou heel veel! Daarom hebben wij deze  inspiratie met oud hout pagina opgezet. Historisch hout is toepasbaar in interieur en exterieur projecten. Dit kan gaan van een industriële wandplank tot een duurzame gevelbekleding. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden!

Daarnaast werk je mee aan een beter milieu. Wij halen ons hout weg uit oude gebouwen die wel meer dan 100 jaar oud zijn. Deze gebouwen worden gesloopt en geëxporteerd naar ons. Hierdoor hoeven er geen nieuwe bomen gekapt te worden. Inspiratie nodig? Bekijk onze projecten/foto’s hieronder & volg ons op Pinterest!

Projecten

We hebben recentelijk barnwood eiken deuren geleverd aan een monumentaal boerderijtje in Groet. Deze deuren, vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout met een rustieke barnwood-afwerking.

Met trots hebben wij oud eiken mogen leveren in Gits, België. Wij hebben hier met zorg geselecteerde panelen voor de keuken/kasten en een schitterende barnwood vloer mogen leveren.

In Heerenveen hebben wij de eer gehad om onze prachtige oud eiken deuren, panelen en robuuste eiken planken en balken te mogen leveren voor een schitterend gerenoveerd huis.

Wij hebben foto’s mogen maken in deze prachtige Twentse woning in Mander. Onze klant heeft oud eiken hout afgenomen voor diverse interieur doeleinden.

Onder de Nederlandse zon je wanen in tropische oorden. Dat was de wens van deze particuliere klant! Naast een mooi aangelegde tuin en een luxe zwembad was er nog de wens om een poolhouse te plaatsen!

Een 200 stuks gerecylede oud eiken balken zijn geleverd aan een plaatselijke aannemer in Montenegro. Op vakantie in Montenegro? Bezoek hen dan zeker!

De klant wenste de uitstraling van een massieve barnwood keuken, maar de interieurbouwer legde de voorkeur bij plaatmateriaal voor de verwerking van deze keuken. 

Een exclusieve eiken deur valt op bij binnenkomst, een uitnodiging om te ontdekken wat er achter deze deur ligt. Historisch Hout produceert exclusieve barnwood eiken deuren.

Deze luxueze nieuwbouw villa in de omgeving van Antwerpen is volledig in oude stijl opgetrokken zonder oog te verliezen voor enig detail, het metselwerk is opgetrokken uit oude steentjes en is bewust scheef opgemetseld.

Deze karakterestieke woonboerderij is volledig onder handen genomen en gerestaureerd zonder oog voor detail te verliezen.