Houdt de historische
waarde in leven

Verkoop aan particulieren & zakelijk
Grote voorraad prachtig oud hout
Zelf uw hout uitzoeken

Verzendbeleid

 

Wij doen zorgvuldig ons best om uw webshop bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Alle bestellingen die wij via de webshop binnen krijgen, proberen wij binnen 2/3 werkdagen te verzenden (met uitzondering van onze oud eiken tafelpoten deze worden verzonden binnen 14 werkdagen). Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €6,40 incl btw
  • Boven de €150,- incl btw verzenden wij gratis!

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering op een werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U krijgt per mail een track & trace code om uw pakket te volgen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Historisch Hout
Tel: 0548-549785
Mail: info@historischhout.nl

Bloeme Weide 6
7448 PX Haarle
KVK: 80318622