Oud eiken vensterbanken

€ 1,21
€ 1,00 excl. btw
Op voorraad

Uitstraling *

Zie foto's voor de uitstraling.

Vensterbank formaat

Afwerking

Geborstelde uitstraling= afvullen niet mogelijk!

Notitie

Toevoegen aan prijsopgave Showroom bezoeken

Een exclusieve eiken vensterbank trekt gelijk de aandacht bij binnenkomst. Wijnpersplanken zijn populaire producten die veel binnenshuis worden gebruikt. Ze zijn enorm duurzaam en perfect bruikbaar voor het maken van vensterbanken.

✓ Dé #1 houthandel in oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

Beschrijving

Barnwood vensterbanken

Oude eiken wijnpersplanken zijn enorm duurzaam en hebben een karakteristiek, robuuste en warme uitstraling! De planken zijn van nature droog en zeer geschikt tot verwerking van meubels en vensterbanken! Wijnpersplanken zijn een goed alternatief voor wagonplanken! Naast deze planken is ook Barnwood erg populair om te verwerken tot robuuste vensterbanken. Historisch Hout heeft een ruime voorraad oud eiken waaruit wij vensterbanken kunnen produceren, lengtes van 300 cm en breedtes tot 50 cm diep zijn geen uitzondering voor ons!

Oud eiken vensterbanken

Een exclusieve eiken vensterbank trekt gelijk de aandacht bij binnenkomst. Wijnpersplanken zijn populaire producten die veel binnenshuis worden gebruikt. Ze zijn enorm duurzaam en perfect bruikbaar voor het maken van vensterbanken. Daarnaast is oud eiken ook zeer geschikt voor het bekleden van wanden of het maken van deuren, keukenfronten, tafelbladen, keuken bladen en keuken fronten.

Uitstraling vensterbanken

Wij werken hoofdzakelijk met 2 uitstralingen namelijk: geborsteld en geschaafd. Geborstelde oud eiken hebben de originele ruwe textuur van de originele buitenzijde van een gerecycled eiken balk. De geschaafde oppervlakte is de gladde, geschuurde en/of geborstelde ‘’binnenzijde’’.

Voor het monteren van het eindproduct brengen wij u graag in contact met vakmensen die van onze materialen u gewenste eindproduct kunnen realiseren.

Wij verwerken hierbij hoogwaardig reclaimed hout uit Europa. Als historische houthandel kopen wij rechtstreeks bij de bron de beste partijen hout in. Door de jaren heen hebben onze werknemers ervaring opgedaan in de diverse uitstralingen en patine die voorkomen in recycled hout. Door onze kennis over historische bouwmaterialen kunnen wij vensterbanken produceren passend bij uw wensen! Tevens draagt u bij aan een circulaire economie door te kiezen voor onze deuren.

Wij maken onze vensterbanken in 2 verschillende uitstralingen, namelijk: geschaafd en geborsteld.

Onze oud eiken vensterbanken maken wij op maat. Wij maken zowel massieve vensterbanken als overzet vensterbanken.