Barnwood ‘Oak’ plaatmateriaal

€ 1,21
€ 1,00 excl. btw
Op voorraad

Aantal platen

Uitstraling

Notitie

Prijs per plaat vanaf: Insides: €670,- incl. btw | Outsides: €785,- incl. btw Zakelijk? Vraag naar onze zakelijke tarieven.

Toevoegen aan prijsopgave Showroom bezoeken

Exclusief plaatmateriaal in unieke kleuren en texturen. Dat zijn onze eiken fineerplaten “Insides” en “Outsides”. Decennia oude eiken balken & planken worden herzaagd om oud eiken fineer te produceren. De stabiele platen zijn perfect te gebruiken voor de interieurbouw.

✓ Uniek materiaal van oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

 

Plaatmaat

245 x 122 cm

Beschrijving

Barnwood plaatmateriaal voor interieur

Exclusief plaatmateriaal in unieke kleuren en texturen. Dat zijn onze eiken fineerplaten “Insides” en “Outsides”. Decennia oude eiken balken & planken worden herzaagd om oud eiken fineer te produceren.  De “Outsides” plaat is een meubelplaat gemaakt van enkel de originele buitenste toplaag, deze toplaag is door tientallen jaren gebruik en blootstelling aan de natuurs-invloeden mooi verweert & gekleurd! Enkele toplagen na de buitenste toplaag van een oud eiken balk zijn ook mooi geleefd, deze toplagen hebben wel de kleur van eikenhout maar tonen vaak sporen van spijkers, zwarte strepen en verweerde knoesten. Dit zijn onze “Insides” platen! Platen met een authentiek karakter en unieke kleuren en texturen.

Barnwood panelen

Na tal van bewerkingen en het sorteren van geschikt reclaimed fineer worden de toplagen op dikte gemaakt en verlijmd op een kern van berken multiplex. De plaat wordt 1 zijdig voorzien van reclaimed eiken fineer en op de andere zijde voorzien van Europees rustiek eiken. Fineer is een dun laagje hout wat op de plaat wordt bevestigt. Hierdoor ontstaat een stabiele plaat die geschikt is voor vele interieur toepassingen! Wij kunnen deze platen voor u op maat produceren in grotere oplages hierdoor bespaart u vaak veel onnodig afval. Ook produceren wij deurpanelen, deze beplakken wij 2 zijdig met reclaimed eiken fineer.


Toepassingen Voorraad: op aanvraag
Keukens
Wandbekleding
Plafonds
Lambrisering
Interieurbouw
Plafonds

De barnwood ‘Oak’ platen maken wij in 2 verschillenden uitvoeringen, namelijk: ‘Outsides’ & ‘Insides’. De ‘Outsides’ plaat bestaat uit de originele eiken toplaag. De ‘Insides’ plaat bestaat uit een geschaafde oud eiken fineerlaag.