Massieve oud eiken vloerdelen ‘Insides’

€ 1,21
€ 1,00 excl. btw
Op voorraad

Benodigd M2

Berekening: als je ruimte 5 meter lang is en 3 meter breed, dan is de oppervlakte 5 x 3 = 15 vierkante meter.

Totaal= benodigd M2 + 10% verlies

Notitie

Toevoegen aan prijsopgave Showroom bezoeken

Er bestaan maar weinig vloeren die zoveel sfeer in uw ruimte brengen als een oud eiken vloer. Hun prachtige kleur en authentieke uitstraling maakt oud eiken erg geliefd. Deze vloerplanken zijn afkomstig uit historische panden in de Balkan landen.

Prijs: €120,- M2 incl. btw
Zakelijk/groothandel? Vraag onze zakelijke tarieven aan!

✓ Dé #1 houthandel in oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

Beschrijving

Massieve eiken vloerplanken met karakter

Er bestaan maar weinig vloeren die zoveel sfeer in uw ruimte brengen als een oud eiken vloer. Hun prachtige kleur en authentieke uitstraling maakt oud eiken erg geliefd. Deze vloerplanken zijn afkomstig uit historische panden in de Balkan landen. Onze massieve eiken vloeren hebben hun charme verkregen door  decennia jaren intensief gebruik in oude boerenschuren en graanopslagen. Doordat deze planken jarenlang op natuurlijke wijze gedroogd zijn tot meubelmakers kwaliteit, zijn deze planken zeer stabiel en perfect bruikbaar als exclusieve vloerdelen.

Het proces van onze oude eiken vloeren

Deze oude massieve houten vloeren worden door ons ontdaan van spijkers, herzaagd en op dikte geschaafd. Elke vloer heeft een unieke uitstraling welke perfect past in diverse interieurstijlen. Een erg duurzaam product! Een oud eiken vloer op vloerverwarming? Kies dan voor onze oud eiken multiplank vloer.

Varianten oude houten vloeren

Naast oude eiken vloeren kunnen wij ook oude houten vloeren aanbieden in oud naaldhout! Onze Barnwood grenen planken zijn ook prima bruikbaar voor een robuuste vloer, door ze op gelijke dikte te maken en voorzien van mes en groef. Na het intensieve borstelproces zijn deze planken perfect bruikbaar als massieve plankenvloer maar ook zeker geschikt voor lambrisering, wandbekleding of exclusief dakbeschot.

Noesten & scheuren open/ongelakt-ongeolied

Vol vlak verlijming op cement dekvloer/ondervloer. Enkel gebruik voor droge ruimtes binnenshuis.

Vloeren (zonder vloerverwarming), wanden, plafonds & haard ombouw.

Onze massieve vloerdelen zijn verkrijgbaar in de ‘Outsides’ (geborsteld) & ‘Insides’ (geschaafd) uitstraling.