Barnwood gevelbekleding ‘Belgrado’

€ 142,78
€ 118,00 excl. btw
Op voorraad

Unieke vloerplanken uit oude militaire kazernes en voormalige graanopslagen diep in het gebergte rondom de hoofstad van Kroatie; Zagreb.

✓ Dé #1 houthandel in oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

Gewicht 15 kg
Lengtes

80-300 cm mix

Breedtes

12/16/18/20/22 cm

Diktes

18-22 mm

Profilering

nee

Beschrijving

Barnwood “Belgrado” zijn oud eiken lammelen herzaagt uit deccenia oude eiken vloerplanken! Deze hebben hun herkomst uit oude militaire kazernes en voormalige graanopslagen diep in het gebergte rondom de hoofstad van Kroatie; Zagreb.

Dit intensief gebruikte hout is gerijpt door de tijd, door decennia jaren intensief gebruik hebben de planken een zichtbaar verleden en zitten ze vol karakter De plankjes zijn glad geschaafd op de achterkant en de originele patina zijde is intensief geborsteld zodat al het vuil en eventuele splinters verwijderd worden. De 2 langszijdes zijn kantrecht gezaagd op vaste breedtes zodat de lamellen onderling goed op elkaar aansluiten.

Oude spijkergaten, constructieve gaten en knoesten zijn de ingrediënten voor dit type barnwood hout! Het hout wordt opgeleverd in 5 verschillende breedtes en in mix lengtes (haaks gekort) De verschillende breedtes worden ongeveer evenredig verdeeld over het bestelde aantal M2. Hierdoor creeër je een mooie wildverband toepassing.

Ventilerend op raggelwerk aanbrengen, RVS vernagelen of schroeven op stevig achterhout. De planken kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast.

Wand-gevel-plafond bekleding buitenshuis.