Houdt de historische
waarde in leven

circulair duurzaam hardhout
onderhoudsvrij & authentiek
maatwerk mogelijk

Hardhouten boombak

 “Boom & bloembakken van recycled hardhout”

Houten boombak gemaakt van recycled hardhout

Naast de verkoop van Azobé scheepsplanken voor vlondertoepassingen produceren wij hiervan duurzame bloem en boombakken. Doordat het hardhout 100% gerecycled is draagt u bij aan een duurzame economie. Door het stijlvolle en tijdloze design is onze houten boombak overal toepasbaar, voor zowel de publieke als de particuliere sector.  De stalen frames worden verzinkt en hierna gepoedercoat in elk gewenste kleur. Door te kiezen voor circulair tropisch hardhout ontstaat er een circulair hardhouten product gemaakt van alleen de beste materialen,  kortom robuuste boombakken voor jarenlang plezier!

Duurzaam straatmeubilair.

Door ons hufterproof design is deze boombak ook perfect te plaatsen in openbare ruimtes.  Het stalen frame kan tegen een stootje en het gerecyclede hardhout wat wordt toegepast past perfect binnen de huidige circulaire economie. Naast dat de boombak een mooie uitstraling heeft is het ook een nuttig voorwerp als roadblok. Wij kunnen onze hardhouten boombak leveren in diverse afmetingen. Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan in deze boombakken.

 

Enthousiast geworden over onze exclusieve boombakken?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over dit product?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Maatwerk boombak

Azobé scheepsplanken zijn hard houten planken afkomstig uit het ruim van een vrachtschip. Deze planken hebben in het laadruim tientallen jaren dienst gedaan als laadvloer, hier hebben ze een authentieke look aan over gehouden.  Azobé staat bekend om zijn ongekende hardheid, het hout rot vrijwel onmogelijk! (duurzaamheidsklasse 1 )


Toepassingen Maten & voorraad
Terrasafscheiding Lengtes: 80 – 250 cm (maatwerk)
Bloembak Breedte: 80- 250 cm (maatwerk)
Boombak Dikte: +- 30 mm hardhout
Prijs: op aanvraag, neem contact met ons op voor een offerte.
Download productblad
Raak ook verliefd
Ervaar het karakter en schoonheid van pure producten