Barnwood traptreden

€ 1,21
€ 1,00 excl. btw
Op voorraad

Uitvoering

Traptreden

Stootborden

Optioneel

Notitie

Toevoegen aan prijsopgave Showroom bezoeken

Historisch hout heeft een grote voorraad oud eiken waaruit traptreden worden geproduceerd, deze tredes kunnen wij in vrijwel elke dikte en lengte zagen. De planken zijn afkomstig van oude gebouwen in de Balkan landen.

✓ Uniek materiaal uit de hoge Alpen
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

Beschrijving

Maatwerk trap

Historisch hout heeft een grote voorraad oud eiken waaruit traptreden worden geproduceerd, deze tredes kunnen wij in vrijwel elke dikte en lengte zagen. Traptreden tot +-25 cm breed leveren wij uit 1 stuk, daarnaast produceren wij samengestelde traptreden van oud eikenhout. Hierdoor kunnen wij ook brede traptreden leveren voor wenteltrappen of trapplateau’s. Wij kunnen deze tredes in diverse uitstralingen produceren zoals geborsteld oud eiken of geschaafd oud eiken.

Uitstraling traptreden

Voor traptreden hebben wij 2 uitstralingen namelijk: geborsteld of geschaafd. Geborstelde traptreden hebben de originele ruwe textuur van de originele buitenzijde van een oud eiken balk. De geschaafde oppervlakte is de gladde, geschuurde en/of geborstelde ‘’binnenzijde’’.

Voor het monteren van het eindproduct brengen wij u graag in contact met vakmensen die van onze materialen u gewenste eindproduct kunnen realiseren.

Wij verwerken hierbij hoogwaardig reclaimed hout uit Europa. Als historische houthandel kopen wij rechtstreeks bij de bron de beste partijen hout in. Door de jaren heen hebben onze werknemers ervaring opgedaan in de diverse uitstralingen en patine die voorkomen in recycled hout. Door onze kennis over historische bouwmaterialen kunnen wij traptreden produceren passend bij uw wensen! Tevens draagt u bij aan een circulaire economie door te kiezen voor onze treden.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op of bezoek onze houthandel!

Onze traptreden maken wij in zowel een geschaafde als geborstelde uitstraling.