Barnwood eiken

€ 1,21
€ 1,00 excl. btw
Op voorraad

Uitvoering

Maatvoering

Notitie

Toevoegen aan prijsopgave Showroom bezoeken

Zoek je hout met een echt verhaal? Kies dan voor ons barnwood eiken. Barnwood eiken is hout wat door weer en wind getekend is. De planken hebben prachtige kleuren en texturen. Daarnaast zijn de planken zowel voor interieur als exterieur projecten te gebruiken.

Barnwood hout op bestekafname (verkoop per planken). Wilt u zelf uw planken uitzoeken? Kom dan gerust langs in onze houtloods!

✓ Dé #1 houthandelaar in oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

Beschrijving

Waar komt ons barnwood eiken vandaan?

Decennia oude veldschuren, vaak ouder dan ons zelf. Hier vinden wij onze eiken barnwood planken. Door de weersinvloeden die de ‘barns’ tientallen jaren hebben getrotseerd hebben de planken prachtige diepe groeven en een geleefde uitstraling, unieke breedtes van meer dan 30 cm zijn geen uitzondering! Tijdens het slopen van de barns worden de planken zorgvuldig ontdaan van spijkers en worden ze geselecteerd op kwaliteit en lengte.

Duurzaam materiaal

Eiken barnwood is een populair product dat veel in de interieurbouw wordt verwerkt, het is een stabiele houtsoort wat zeer geschikt is voor diverse doeleinden. Eiken barnwood geeft een luxueuze uitstraling aan uw project. Barnwood is een product wat buitenshuis ook zeer goed te verwerken is, denk hierbij aan gevelbekleding of deuren. Kortom prachtig bouwmateriaal met een uniek verhaal. Wij leveren ons barnwood eiken op diverse manieren aan onze klanten. Wij herzagen dit barnwood op diverse breedtes zodat het makkelijk is te plaatsen als wandbekleding of gevelbekleding. Daarnaast kunnen we het hout borstelen of op de achterkant op dikte schaven. Ook diverse half fabricaten zoals binnendeuren kunnen wij voor u produceren van dit hout!  

Ons barnwood eiken heeft een wat minder grove uitstraling dan onze wijnpersplanken.


Toepassingen
Keuken
Gevelbekleding
Dakterras
Interieur ontwerp
Meubel
Wandbekleding
Plafond

Bent u hout benodigd voor een paneel van netto 250×80 cm? Vul dit als volgt in: Lengte 250 cm, Breedte 80 cm. U dient hiermee een offerteaanvraag in voor voldoende hout benodigd voor uw project.

* Totaal breedte kan uit meerdere planken bestaan, de plank breedte zit tussen de 10-30 cm.
* Planken worden geleverd met overlengte & overbreedte, ofwel niet op maat gezaagd (optioneel wel mogelijk, benoem dit in het onderstaande notitie veld).

Opzoek naar verschillende lengte & breedte maten? Vul de lengte en breedte maten per plank(en) apart in en voeg ze toe aan de offerte aanvraag. Dien de offerteaanvraag hierna gezamenlijk in.