Barnwood deur ‘Fichte’

€ 1,21
€ 1,00 excl. btw
Op voorraad

Maatvoering

Kleur

Uitvoering

Slotgat

Aantal deuren

Toevoegen aan prijsopgave Showroom bezoeken

Een groot succes is de houten binnendeur “Fichte” Het is een houten binnendeur gemaakt van hetzelfde hout als dat we gebruiken voor de loftdeuren “Fichte”. Echter is het toch een heel ander type deur dan onze loftdeuren.

✓ Dé #1 houthandel in oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

Beschrijving

Exclusieve houten binnendeur ‘fichte’

Dit type deur wordt geproduceerd doormiddel van een stabiele meerlagen plaat te gebruiken als kern. Deze kern wordt ook gemaakt van oud hout, deze plaat wordt 2 zijdig bekleed met oude barnwood lamellen. Door de meerlaagse constructie ontstaat er een stabiel geheel en zijn constructieve klampen niet benodigd. Een voordeel hiervan is dat de deur aan 2 zijdes vlak is en dus een wat strakkere uitstraling heeft dan een loftdeur.  Ook zijn deze deuren dus te gebruiken als een stompe deur, dit kan helaas niet met een Loftdeur omdat deze te veel blijft werken en dus meer ruimte benodigd is dan de passing in een normaal kozijn. Ben je dus gebonden aan montage in een kozijn? Kies dan voor onze gefineerde deur Fichte!  

Montage houten fineerdeur “Fichte”

Een barnwood fineerdeur Fichte kun je op allerlei manieren laten scharnieren, zo kunnen er taatscharnieren worden geplaatst maar ook verdekte scharnieren die ingefreesd worden of juist de standaard scharnieren die het meest worden toegepast. Al deze manieren zijn mogelijk doordat we met een volledig massieve kern werken. Hierdoor is er voldoende body om diverse types scharnieren te plaatsen of in te frezen. De zijkant van de deur wordt vaak afgewerkt met een grijze of bruine beits zodat de zijkanten van de deur ook mooi oud zijn. Eventueel kan deze zelfs voorzien worden van een aangelijmd lamel van barnwood hout.

Standaard produceren wij deze deuren in 2 varianten, namelijk een variant in de grijstinten en een variant in de bruintinten. Beide kleurschakeringen geven ieders een eigen look. Creëer met deze blikvangers van deuren uw unieke interieur!  Het verweerde barnwood is door weer en wind juist mooi ingesleten en tekent de deur optimaal! Ook geïnteresseerd in deze unieke deuren? Bezoek dan onze showroom en laat je inspireren!

Ben je op zoek naar een eiken binnendeur? Die hebben we ook! Klik dan hier.

Neem contact met ons op voor een offerte of een bezoek aan onze showroom!


Toepassingen Maten & voorraad
Buitendeur Lengtes: 180-300cm
Loftdeur Breedtes: 80-120 cm
Binnendeuren Dikte: 40-43 mm (andere maten op aanvraag)
Voorraad/prijs: Maatwerk (prijs op aanvraag)

De ‘fichte’ deur produceren wij in 2 verschillen kleuren, namelijk: bruin & grijs