Barnwood deur ‘Oak’ insides

€ 1,21
€ 1,00 excl. btw
Op voorraad

Maatvoering

Uitvoering *

Doorgaande lamellen

Afwerking knoesten/scheuren

Slotgat

Aantal deuren

Toevoegen aan prijsopgave Showroom bezoeken

Hout wordt sinds jaar en dag gebruikt in huis. En vandaag zijn oude eiken deuren nog steeds heel populair. Logisch, een barnwood deur biedt dan ook heel wat voordelen. Oude eiken binnendeuren zijn vaak de traditionele keuze bij zowel moderne als klassieke woningen. Exclusieve eiken deuren vallen meteen op bij binnenkomst.

Vanaf prijs binnendeur: €800,- incl. btw
Zakelijk/groothandel? Vraag onze zakelijke tarieven aan!

✓ Unieke deuren van oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

 

Beschrijving

Barnwood deur

Deze fraaie binnendeuren geven in ieder interieur stijl en klasse. Een deur in hout heeft zijn charme nog niet verloren en blijft een populaire optie. Eikenhouten binnendeuren geven extra privacy aan een slaapkamer, leefruimte en badkamer. Daarnaast zijn het ook nog eens moderne deuren, Er bestaan zat oud eiken deuren zoals schuifdeuren, zwaaideuren en blokdeuren. Oude eiken binnendeuren kan je volledig personaliseren zodat ze perfect passen in je woonruimte. Bij Historisch Hout kan je kiezen of je een vlakke deur wenst of eerder een patroon wil aanbrengen. Wij maken de oud eiken deuren op maat.

Eiken binnendeuren

Bij een barnwood fineerdeur bestaat de kern van deur uit een stabiele deurkern. Dit is een constructieve plaat die je uiteindelijk niet weerziet. Het voordeel van deze plaat is dat er geen klampen benodigd zijn en de deur dus een strakkere uitstraling heeft. Daarnaast kun er met dit type deur ook voor kiezen om de nerfrichting horizontaal uit te voeren. De toplaag van barnwood eiken die wij op een speciale manier verlijmen geeft het karakter aan de deur. Rondom de deur zitten eiken kantlatten, hierdoor heb je voldoende body om de deur op diverse manieren te laten scharnieren, zoals taatsscharnieren, blinde scharnieren, en de standaard scharnieren. Naast de fineerdeuren met deurkern maken wij ook klampdeuren op maat van massief eiken.

Karaktervolle eiken deur

De kernplaat wordt 2 zijdig bekleed met dunne lagen hout. Een ander woord voor dunne lagen hout is “houtfineer”. Onze barnwood deur is te bestellen in geborsteld en geschaafd oud eiken uitstraling, ofwel de Outsides en Insides variant. Een ‘outsides’ oppervlak is de originele ruwe textuur van de originele buitenzijde van een gerecycled eiken balk. De ‘insides’ oppervlakte is de gladde, geschuurde en/of geborstelde binnenzijde van oude eiken balken. Het eikenhout toont mooie kleuren en texturen die alleen voorkomend zijn bij oud eiken hout. Standaard produceren wij deze deuren in +- 40 / 44 mm dik afhankelijk van de variant die u kiest. Aangezien deze deuren in onze eigen werkplaats worden geproduceerd bieden wij maatwerk aan, zelfs kamerhoge deuren behoren tot de mogelijkheid!

We hebben een aantal verschillende manieren van afwerken; we kunnen de scheuren & knoesten zwart/antraciet dichtzetten of juist afstoppen in eikenkleur! Daarnaast kunnen we bij de insides variant de deur voorzien van een V groef. Dit is net een andere uitstraling dan een vlakke deurplaat. Benieuwd naar hoe onze eiken deuren er in het echt uit zien? Bezoek dan snel onze showroom! Maak een afspraak en kom vrijblijvend bij ons langs.

Houten deur op maat

Onze maatwerk eiken deuren worden met zorg gemaakt door vakmensen. Wij verwerken hierbij hoogwaardig reclaimed eiken hout afkomstig uit Europa. Als historische houthandel kopen wij rechtstreeks bij de bron de beste partijen reclaimed hout in. Door de jaren heen hebben onze werknemers ervaring opgedaan in de diverse uitstralingen en patine die voorkomen in recycled hout. Door onze kennis over historische bouwmaterialen kunnen wij eiken deuren produceren passend bij uw wensen! Tevens draagt u bij aan een circulaire economie door te kiezen voor onze eikenhouten deuren er wordt tenslotte geen boom voor gekapt!

Naast onze barnwood deuren met een hebben wij ook massief eiken deuren en schuifdeuren.

Wilt u onze deuren bezichtigen? Maak dan een afspraak met ons. Vul ons contact formulier in met de gewenste dag & tijd.

Wij werken met een 3 tal uitvoeringen in de ‘Outsides’ (geborsteld) en ‘Insides’ (Geschaafd) uitstraling.

Namelijk:

  • Horizontaal fineer (doorgaande lamel)
  • Verticaal (doorgaande lamel)
  • Verticaal (wildverband verlijmd)

Onze barnwood deur is te bestellen in geborsteld en geschaafd oud eiken uitstraling, ofwel de Outsides en Insides variant. Een ‘outsides’ oppervlak is de originele ruwe textuur van de originele buitenzijde van een gerecycled eiken balk. De ‘insides’ oppervlakte is de gladde, geschuurde en/of geborstelde binnenzijde van oude eiken balken.