Loftdeur ‘Oak’

€ 799,99
€ 661,15 excl. btw
Op voorraad

Beschikbaar via nabestelling

Maat

Maatwerk loftdeur

Alleen in te vullen voor maatwerk loftdeuren. Graag maten benoemen in cm. Max. 250 x 120 cm - min. 200 x 60 cm.

Modellen

(+0,00)
(+29,04)
(+99,22)
(+99,22)
(+198,44)
(+198,44)

Deurgrepen

De achterkant van de deur is standaard voorzien van komgreep.

(+24,20)
(+22,99)
(+22,99)
(+24,20)
(+0,00)

Zoek je een loftdeur met een echt verhaal? Kies dan voor onze loftdeur ‘Oak’. De planken van deze loftdeur hebben prachtige kleuren en nerfstructuren.

✓ Unieke deuren van oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

Gewicht 4,05 kg
Houtsoort

Barnwood eiken

Beschrijving

De loftdeur “Oak” is een hangende schuifdeur gemaakt van massief oud eiken barnwood. Vaak wordt deze schuifdeur bevestigd met een rolsysteem aan de muur of aan het plafond. Een voordeel van een loftdeur is dat de deur relatief eenvoudig te bevestigen is. Een Loftdeur schuift vóór de muur, in plaats van in de muur. Een Loftdeur is niet geschikt voor montage als draaideur in een kozijn. Doordat de deur is opgebouwd uit massieve planken kan de deur wat “werken” tijdens verschillende seizoenen, daarnaast kan de deur iets bol of hol gaan staan. Dit mag maximaal 1,5% zijn van de deurbreedte. 

Onderzijde deur

Standaard voorzien van sleuf en aluminium u-profiel onderin de deur t.b.v. vloergeleiding, breedte van de sleuf is +-6 mm, diepte van de sleuf is +-20 mm.

Uitstraling

Het barnwood “Oak” model is 1 zijdig geborsteld oud eiken zichtmodel, dit is de klampen zijde. De andere gladde planken zijde is geschaafd oud eiken wat ook een oude uitstraling heeft. Uitgevallen knoesten kunnen voorkomen. Daarnaast kunnen er oude spijkergaten inzitten en oude houtworm gaatjes. 

De deur wordt geleverd exclusief railsysteem.

Onze barnwood eiken loftdeur wordt in 2 verschillende uitstralingen gemaakt. Namelijk: Novi-Sad (geschaafd) & ‘Oak’ (geborsteld).

+/- 6 werkweken.