Houdt de historische
waarde in leven

Barnwood plaatmateriaal in grijs & bruintinten!
Passend in moderne & landelijke interieurs
Stabiel & maatvast

Barnwood “Fichte” plaatmateriaal

 

Oud grenen plaatmateriaal uit de alpen

Naast onze normale barnwood planken in de houtsoort eiken en grenen verkopen wij  ook barnwood plaatmateriaal. Wij hebben de panelen gesorteerd in 2 kleuren op voorraad, namelijk in grijstinten en bruintinten. De planken zijn afkomstig uit Oostenrijk, afkomstig van verlaten veldschuren in het hooggebergte van de Alpen. Door de extreme weersomstandigheden die de planken doorstaan zijn de planken getekend door de natuur! Er is geen één plank hetzelfde. De toplaag van deze meubelplaten heeft dienst gedaan als gevelbekleding van oude boerderijen en stallen in de Oostenrijkse Alpen. Daarom hebben de oud grenen platen een authentieke uitstraling en kunnen ook goed gecombineerd worden met een moderne inrichting.

ENTHOUSIAST GEWORDEN OVER ONZE BARNWOOD INNSBRÜCK PLATEN?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Makkelijk en snel te verwerken

Om het product makkelijk verwerkbaar te maken voor bijvoorbeeld de professionele interieurbouwer laten wij hier 3 laags verlijmde panelen van produceren. Hierdoor is barnwood plaatmateriaal snel te verwerken tot een eindproduct, denk hierbij aan keukenfronten, wandbekleding en plafonds. Het plaatmateriaal is opgebouwd uit 3 lagen gedroogd zachthout, de bovenste laag is de originele verweerde zijde. De platen zijn meubeldroog &  insectvrij ofwel thermisch behandeld.

Wij produceren deze platen standaard in 3 laags uitvoering, echter kunnen wij deze platen ook dubbelzijdig uitgevoerd leveren. De plaat heeft dan 2 zijdig oud barnwood, de platen worden dan 4 laags of zelfs 6 laags verlijmd uitgevoerd. De 6 laags platen worden gebruikt voor unieke binnendeuren!


Toepassingen Maten & voorraad
Keukens Lengte: +- 275 cm (maatwerk mogelijk)
Wandbekleding Breedte: +-120 cm (maatwerk mogelijk)
Plafonds Dikte: +- 20/22 mm
Lambrisering Prijs: neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Interieurbouw Voorraad: op aanvraag
Plafonds
Download productblad