Bouwvakborrel!
26 juli vanaf 15:00 gesloten.

Houdt de historische
waarde in leven

5 varianten Barnwood wandbekleding
Binnen 2/3 werkdagen verstuurd
Omvangrijke collectie barnwood hout

Barnwood wand

“Eiken & grenen wand”

Op zoek naar wandbekleding van oud hout? Wij hebben oud eiken en grenen hout wat voor binnen én buitenshuis geschikt is. U heeft ze vast wel eens gezien; oude schuren, boerderijen en berghutten hoog in de Alpen, vaak ouder dan ons zelf. Door de extreme weersinvloeden in de Alpen zijn deze grenen planken prachtig diep gegroefd. Door de felle zon  ontstaan er unieke kleurpatronen van zwartgrijs tot lichtbruin, dit noemen ze ook wel ‘Sonnengebrant’. Zodra de planken bij ons in de opslag liggen hebben ze een hele reis gemaakt, de spijkers zijn getrokken en ze zijn gesorteerd op kleur en lengte!

Enthousiast geworden over onze wandbekleding oud hout?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Barnwood wand

Barnwood is een begrip voor oude vuren/grenen en eiken planken, afkomstig van oude veldschuren en berghutten uit de Alpen. Vroeger dienden deze planken als gevelbekleding. Dit is nu ook mooi te gebruiken voor een wandbekleding. Door de weersinvloeden is het hout getekend door weer en wind. Barnwood planken hebben een unieke kleur en structuur. Wij kunnen deze planken ook voorzien van mes en groef.

Eiken barnwood is een populair product dat veel in de interieurbouw wordt verwerkt, het is een duurzaam materiaal wat zeer geschikt is voor het bekleden van wanden of het maken van deuren en keukenfronten. Dus ook perfect voor een wandbekleding met oud hout. Eiken geeft een luxueuze uitstraling aan uw project. Barnwood is een product wat buitenshuis ook zeer goed te verwerken is, denk hierbij aan gevelbekleding of deuren. Kortom prachtig bouwmateriaal met een verhaal. Naast barnwood eiken hebben wij ook barnwood grenen en plaatmateriaal!