Houdt de historische
waarde in leven

Barnwood panelen, een nieuw product

Barnwood panelen, een nieuw product van Historisch Hout. Naast onze normale Barnwood planken in de houtsoort eiken en vuren verkopen wij nu ook panelen in Barnwood vuren!

Barnwood panelen, een nieuw product

Naast onze normale Barnwood planken in de houtsoort eiken en vuren verkopen wij nu ook panelen in Barnwood vuren! Wij hebben de panelen gesorteerd in 2 kleuren op voorraad, namelijk in grijstinten en bruintinten. De planken zijn afkomstig uit Oostenrijk, oude afkomstig van verlaten veldschuren in het hooggebergte van de Alpen. Door de extreme weersomstandigheden die de planken doorstaan zijn de planken getekend door de natuur! Er is geen één plank hetzelfde.

Barnwood panelen, ideaal voor de interieurbouwer!

Om het product makkelijk verwerkbaar te maken voor bijvoorbeeld de interieurbouwer laten wij hier 3 laags verlijmde panelen van maken. Voordeel hiervan is de gelijke dikte van de planken en het snel verwerken van de panelen, denk hierbij aan keukenfronten, wandbekleding, plafonds.

Opbouw van barnwood panelen

Het plaatmateriaal is opgebouwd uit 3 lagen gedroogd vuren, de bovenste laag is de originele verweerde zijde. De platen zijn insectvrij ofwel thermisch behandeld.  Houdt onze website in de gaten om nieuwe producten te ontdekken! Langs komen om ze in het echt te bewonderen is natuurlijk nog beter. Lees hier verder over Barnwood.

nl-NL