Bouwvakborrel!
26 juli vanaf 15:00 gesloten.

Houdt de historische
waarde in leven

Barnwood, reclaimed bouwmateriaal voor binnen en buiten!

Barnwood een robuust product afkomstig uit de Alpen! Maar wat kun je daar dan mee? Deze oude grenen of oude eiken planken zijn afkomstig van oude gevels van veldschuren in Oostenrijk en Zwitserland. Barnwood wordt veelal gebruikt voor het maken van loftdeuren, wandbekledingen en karakteristieke keukens.

Maar dit prachtige verweerde hout is ook goed buiten bruikbaar! Onze klanten gebruiken barnwood voor diverse toepassingen zoals tuinhuizen, prielen en serres. Het oude hout geeft een robuuste warme uitstraling. bij Historisch Hout kunt u zelf uw planken uitzoeken, hierdoor heeft u invloed op de uitstraling van uw eigen project!

Op onderstaande foto’s ziet u een prachtig bijgebouw in Amsterdam. Deze particuliere klant heeft gekozen voor geborstelde Azobe scheepsplanken als vlonder voor het tuinhuis. De wanden hebben zij bekleed met Barnwood sonnengebrant in de bruintinten.

Bent u ook creatief en op zoek naar een leverancier van oude eiken balken, barnwood, wagonplanken en wijnpersplanken? Kom dan langs in onze houthal en zoek zelf uw eigen hout uit!

Tot gauw!

nl-NL