Houdt de historische
waarde in leven

Verkoop aan particulieren & zakelijk
Grote voorraad prachtig oud hout
Zelf uw hout uitzoeken

Eiken binnendeur van reclaimed hout

Op zoek naar een unieke eiken binnendeur? Wij produceren ze van tientallen decennia oud eiken hout!

 

Exclusieve eiken deuren vallen meteen op

Hout wordt sinds jaar en dag gebruikt in huis. En vandaag zijn oude eiken deuren nog steeds heel populair. Logisch, een houten deur biedt dan ook heel wat voordelen. Oude eiken binnendeuren zijn vaak de traditionele keuze bij zowel moderne als klassieke woningen. Exclusieve eiken deuren vallen meteen op bij binnenkomst. Wij hebben 2 uitstralingen namelijk: outsides en insides. Een ‘outsides’ oppervlak is de originele ruwe textuur van de originele buitenzijde van een gerecycled eiken balk. De ‘insides’ oppervlakte is de gladde, geschuurde en/of geborstelde binnenzijde van oude eiken balken. Het eikenhout toont mooie kleuren en texturen die alleen voorkomend zijn bij oud eiken hout.

Oude eiken deuren met stijl en klasse

Een oud reclaimed deur geeft in ieder interieur stijl en klasse. Een deur in hout heeft zijn charme nog niet verloren en blijft een populaire optie. Houten binnendeuren geven extra privacy aan een slaapkamer, leefruimte en badkamer. Er bestaan zat oud eiken deuren zoals schuifdeuren, zwaaideuren en blokdeuren. Oude eiken binnendeuren kan je volledig personaliseren zodat ze perfect passen in je woonruimte. Bij Historisch Hout kan je kiezen of je een vlakken houten deur wenst of eerder een patroon wil aanbrengen. Wij maken oud eiken deuren op maat.

Heeft u een vraag of wilt u ons assortiment eens in het echt bekijken? U kunt zelf uw gewenste planken uitzoeken. Dan dient u alleen een afspraak te maken via onderstaande button. 

Neem contact op

Diverse oude eiken deuren te koop

Je hebt verschillende soorten deuren. Zo heb je ook een oud eiken schuifdeur. Deze deuren worden steeds populairder. Met houten schuifdeuren verlies je minder plaats dan met en klassieke deur. Er zijn verschillende manieren om een oud eiken schuifdeur te realiseren. Dan heb je nog de houten zwaaideur. Dit is nog steedse de populairste keuze in interieurs. Ook een oud eiken zwaaideur kun je personaliseren en aanpassen aan jouw interieurstijl. Je kunt kiezen tussen een massieve houten deur, maar ook een eiken deur met fineer laag.

Op maat gemaakte oud eiken deur

Massieve oud eiken binnendeuren behoren tot de meest kwaliteitsvolle deuren. Deze deuren worden vervaardigd aan de hand van regels en stijlen met daartussen platen. Bij deze deur zijn alle onderdelen van massief hout. Historisch Hout maakt fineerdeuren op maat. Met een fineerdeur krijg je de warme uitstraling van hout en het is ook nog eens goedkoper dan een massieve deur. Deze oud eiken deur is opgebouwd met MDF-platen. De buitenste lagen worden in een volgend stadium voorzien van een houten fineer laag.

Wilt u onze deuren bezichtigen? Maak dan een afspraak met ons. Vul ons contact formulier in met de gewenste dag & tijd.

Enthousiast geworden over onze eiken binnendeuren?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.