Houdt de historische
waarde in leven

Mason Heurelijk Ardennen (BE)

Recentelijk hebben wij barnwood grenen geleverd aan een prachtig vakantiepark in de Ardennen. Dit park, bekend om zijn luxe huisjes en idyllische omgeving, heeft gekozen voor ons hoogwaardige barnwood grenen om een warme en authentieke sfeer te creëren voor hun gasten.

Onze levering omvatte diverse toepassingen van barnwood grenen, waardoor elk vakantiehuisje een unieke en stijlvolle uitstraling kreeg. We verzorgden de gevelbekleding, waardoor de buitenkant van de huisjes perfect past in de natuurlijke omgeving van de Ardennen. Het robuuste karakter van barnwood grenen zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Daarnaast hebben we de deuren van de huisjes voorzien van ons barnwood grenen. Deze deuren dragen bij aan het rustieke gevoel dat de gasten ervaren zodra ze een huisje binnenstappen. De natuurlijke textuur en het unieke kleurpatroon van het hout maken elke deur een blikvanger. Binnen de huisjes hebben we barnwood grenen gebruikt voor zowel wand- als plafondbekleding. Dit creëert een warme, uitnodigende sfeer die perfect past bij de luxe en comfort die dit vakantiepark wil bieden.

Onze levering aan het vakantiepark in de Ardennen is een mooi voorbeeld van hoe barnwood grenen kan bijdragen aan een hoogwaardige en sfeervolle inrichting. We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om in de toekomst meer van zulke mooie projecten te realiseren.

Bekijk de website hier!

nl-NL