Rustic geschaafde oud eiken wandplank 9×9-10×10

€ 55,01
€ 45,46 excl. btw
Op voorraad

Deze handgemaakte oud eiken wandbalk brengt een uniek karakter in elke ruimte. Iedere plank heeft zijn eigen geschiedenis. Met zijn rustieke uitstraling voegt deze balk een authentieke uitstraling toe aan elk interieur.

✓ Duurzaam oud hout
✓ Geleverd binnen 5 werkdagen
✓ Ambachtelijk maatwerk

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kopmaat

9×9-10×10 cm

Uitstraling

geschaafd

Beschrijving

Op zoek naar een industriële & stijlvolle oud eiken wandplank? Deze vindt je bij Luxewall! Wij reizen door heel Europa om kwalitatief het beste hout in te kopen. Onze Luxewall wandplanken zijn gemaakt van oud eiken hout afkomstig uit oude graanschuren, wijnpersen & boerderijen. Doordat deze gebouwen decennia jaren oud zijn hebben onze Luxewall producten prachtige oude nerven en gebruikersporen. Hierdoor zijn alle wandplanken van Luxewall uniek en draagt elke plank een verhaal met zich mee!

Wij leveren onze Rustic houten wandplanken in diverse lengte maten, namelijk: 50/80/100 cm. Al onze geschaafde Rustic wandplanken zijn voorzien van een blind ophangsysteem.

Om de oud eiken wandplanken goed te kunnen beschermen kun je ervoor kiezen om deze te behandelen. Daarom biedt Luxewall diverse oliën & lakken aan in het assortiment. Hierin zijn verschillende mogelijkheden zoals een matte lak of een gekleurde olie!

Bent u op zoek naar een ander soort wandplank? Wij bieden diverse oud eiken wandplanken aan in verschillende lengte maten.

Wij verkopen deze wandplanken zowel geschaafd (Rustic) als geborsteld (Authentic).

Onze missie

Luxewall staat voor een duurzame & circulaire visie. Wij geloven in hout met een verleden en zijn ervan overtuigd dat oud eikenhout een nieuw leven verdient. Daarom zijn wij elke dag bezig om het beste hout in te kopen. Ons hout komt veelal weg uit oude gebouwen, schuren of boerderijen. Al onze wandplanken zijn dus gegarandeerd duurzaam!

Let op! Onze oud eiken wandplanken zijn ieder uniek dus elke wandplank verschilt van structuur. De ene kan ruwer zijn dan de andere.

Op zoek naar een langere of bredere wandplank? Neem contact met ons op!

Handleidingen

Wandbalkje 50 cm
Wandbalkje 80 cm & 100 cm

– De productfoto’s kunnen qua kleur & structuur afwijken van het daadwerkelijke product.