Oud eiken voordeur insides

€ 1,21
€ 1,00 excl. btw
Op voorraad

Maatwerk

Uitvoering

Slotgat 3-puntsluiting

Afwerking knoesten/scheuren

Toevoegen aan prijsopgave Showroom bezoeken

De oude eiken voordeur straalt karakter en ambacht uit. Deze tijdloze ‘Insides’ voordeur is niet alleen een functioneel element van het huis, maar ook hét visitekaartje van je huis.

Vanaf prijs voordeur: €2000,- incl. btw
Zakelijk/groothandel? Vraag onze zakelijke tarieven aan!

✓ Unieke voordeur van oud hout
✓ Geleverd in héél NL & BE
✓ Advies nodig? Neem contact op!

Beschrijving

Barnwood voordeur

Een voordeur is veel meer dan een deur, het is de toegang van uw woning en erg beeldbepalend. Het is een visitekaartje van uw thuis. 

Wanneer u kiest voor een barnwood voordeur van Historisch Hout kiest u voor een stabiele voordeur van echt oud hout, een deur die een verhaal verteld en een echte eyecatcher is in uw woning! Naast dat barnwood erg duurzaam is, is het ook erg onderhoudsvriendelijk. Wij produceren deze deuren in 2 varianten namelijk “insides” en “outsides” variant. Daarnaast werken we met diverse uitstralingen door het fineer in diverse motieven te verlijmen. Bijvoorbeeld visgraat, hongaarse punt of een verticale / horizontale plaatsing. Door de jaren heen hebben onze werknemers ervaring opgedaan in diverse uitstralingen. 

Barnwood voordeur

Voor de deurkern wordt een speciale kern gebruikt, namelijk een multiplex plaat met diverse aluminium tussenlagen, deze tussenlagen zorgen ervoor dat het deurpaneel recht en stabiel blijft. We hebben tenslotte te maken met temperatuurverschillen aan de binnen en buitenkant van de deur. Naast de temperatuurverschillen speelt het verschil in luchtvochtigheid ook een grote rol. Standaard worden onze buitendeuren watervast verlijmt zodat het contact tussen het fineer en het multiplex goed bestand is tegen de diverse weersomstandigheden! Een meerpunts-sluiting en diverse manieren van scharnieren behoren tot de mogelijkheden binnen ons aanbod buitendeuren. 

Wilt u uw woning graag een luxueuze & natuurlijke uitstraling geven? Kies dan voor een voordeur van Historisch Hout! Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Bent u nou op zoek naar een totaal plaatje en wil je de binnen deuren ook van oud eiken? Dat is ook mogelijk! Wij maken diverse soorten (maatwerk) eiken binnen deuren. Bekijk deze hier!

Wilt u onze deuren bezichtigen? Maak dan een afspraak met ons. Vul ons contact formulier in met de gewenste dag & tijd.

Wij hebben twee verschillende uitstralingen in onze voordeur. Namelijk: ‘Outsides’ & ‘Insides’. Outsides is een geborstelde uitstraling, hierbij wordt de authentieke buitenkant van het hout behouden. Bij onze insides voordeur wordt de bovenkant van het hout eraf geschaafd. Hierdoor krijg je een lichtere eiken kleur met prachtige vlam structuren.