Houdt de historische
waarde in leven

Vloeren van écht oud eikenhout
Vloeren met karakter
Diverse patronen & uitstralingen mogelijk

Barnwood vloer

“Multiplanken & een massieve oud eiken vloer”

Barnwood vloer

Altijd al een barnwood vloer willen hebben? Wij hebben een groot assortiment aan barnwood planken. De zogenaamde multiplanken zijn de meest voorkomende vloerdelen. Deze zijn opgebouwd uit een onderlaag/drager van Berken multiplex met een verlijmde massieve toplaag van circa 5 mm dikte. De totale vloerplank dikte ligt hierdoor rond de 17-18 mm. Deze multiplanken kunnen rechtstreeks en volvlak verlijmd worden op de bestaande dekvloer. Hierdoor ontstaat een optimaal rendement van de eventuele vloerverwarming en dit zorgt voor een stabiele vloer.

Gemaakt door de natuur

Doordat onze oud eiken balken decennia lang alle weersinvloeden hebben getrotseerd ontstaan er unieke kleuren en texturen. Wij leveren hierdoor multiplank vloeren ruw weg in 2 uitstralingen, namelijk; ‘outsides’ en ‘insides’. De ‘outsides’ zijn vloerdelen met de originele ruwe textuur van de buitenkanten van de balken. De ‘insides’ zijn de geschuurde en/of geborstelde binnenzijde van ons reclaimed oud hout, hierdoor zijn deze lichter van kleur. De kleuren die veel voorkomend zijn bij de ‘insider’ zijn een mix van goudbruin met donkere scheuren en spijkergaten.

Enthousiast geworden over ons Barnwood vloer?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over ons assortiment?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Oud eiken vloer

Er zijn maar weinig vloeren die zoveel sfeer in uw ruimte kunnen brengen als een oud eiken vloer. Hun prachtige kleur en authentieke uitstraling maakt oud eiken erg geliefd. Deze vloerplanken zijn afkomstig uit historische panden in de Balkan landen. Onze massieve eiken vloeren hebben hun charme verkregen door decennia jaren intensief gebruik in oude graanopslagen en boerenschuren. Doordat deze planken jarenlang op natuurlijke wijze gedroogd zijn tot meubelmakers kwaliteit, zijn deze planken zeer stabiel!

Raak ook verliefd
Ervaar het karakter en de schoonheid van pure producten