Houdt de historische
waarde in leven

Verkoop aan particulieren & zakelijk
Grote voorraad prachtig oud hout
Zelf uw hout uitzoeken

Exclusieve horecavloeren

Multiplank oud eiken

De meest voorkomende exclusieve horecavloeren zijn de zogenaamde multiplanken. Deze zijn opgebouwd uit een onderlaag/drager van Berken multiplex  met een verlijmde massieve toplaag van circa 5 mm dikte. De totale vloerplank dikte ligt hierdoor rond de 17-18 mm. Deze multiplanken kunnen rechtstreeks en volvlak verlijmd worden op de bestaande dekvloer. Hierdoor ontstaat een optimaal rendement van de  eventuele vloerverwarming en dit zorgt voor een stabiele vloer.

Massieve planken vloeren

Onze massieve exclusieve horecavloeren hebben hun charme verkregen door jarenlang gebruik in oude boerenschuren.  Deze planken zijn afkomstig uit de zuidoost Balkan en zijn zwaar geleefd door decennia lang intensief gebruik. Deze vloeren worden door ons ontdaan van spijkers, herzaagd en op dikte geschaafd. Elke vloer heeft een unieke uitstraling welke perfect past in diverse interieurs! Een oud eiken vloer op vloerverwarming? kies dan voor onze oud eiken multiplank vloer.

Patronen & panelen

Onze Reclaimed exclusieve horecavloeren Multiplank is niet alleen leverbaar als rechte planken, maar ook in diverse patronen en panelen zoals visgraat, Hongaarse punt en Versailles Panelen.  Wij kunnen de panelen en patronen leveren in 2 uitstralingen namelijk  ‘outsides’ en ‘insides’.

Meer informatie over de mogelijkheden van vloeren bij Historisch Hout? Klik op de volgende link: https://www.historischhout.nl/reclaimed-houten-vloeren/