Houdt de historische
waarde in leven

Omvangrijke collectie barnwood wandplanken!
5 varianten barnwood wandbekleding!
Levering binnen 2/3 werkdagen!

Luxewall

Unieke wand decoratie

Luxewall is een exclusief merk van Historisch Hout dat zich richt op het verzamelen van oud hout dat geschikt is voor exclusief wandhout. Wij hebben een groot assortiment in wanddecoratie. Ons assortiment bestaat uit: 5 soorten wandbekledingen, 2 soorten wandbalkjes, 6 soorten wandplanken & 5 verschillende plankdragers. De wandplanken en wandbalkjes zijn te kiezen in 2 uitstralingen, namelijk: outsides (geborsteld) en insides (geschaafd).

Herkomst barnwood materialen.

Wij reizen door heel Europa om kwalitatief het beste hout in te kopen. Door een grote voorraad wandplanken in ons magazijn in Haarle leveren wij veel van onze wanddecoratie uit voorraad! Onze wandplanken zijn gemaakt van oud eiken hout afkomstig uit oude graanschuren, wijnpersen & boerderijen. Doordat deze gebouwen decennia jaren oud zijn hebben onze Luxewall producten prachtige oude nerven en gebruikersporen. Hierdoor zijn alle wandplanken van Luxewall uniek en draagt elke plank een verhaal met zich mee!

Onze missie

Luxewall staat voor een duurzame & circulaire visie. Ons oude hout heeft al een heel leven achter de rug en krijgt bij ons een tweede leven! Waardoor al onze hout producten duurzaam zijn!

Daarnaast geeft oud hout meer sfeer in huis en heeft het een warme uitstraling. In combinatie met lichte tinten zoals zand en gebroken wit, creëer je heel makkelijk een rustige uitstraling in huis.

Bestel al onze producten gemakkelijk via onze webshop!

Dropshipping

Wilt u onze unieke producten op uw webshop verkopen en er zelf een leuke marge aan overhouden? Dat is mogelijk! Word lid van onze community en verkoop onze producten zonder zorgen!

Hoe werkt dropshipping? Jij als dropshipper hoeft nooit onze producten in voorraad te hebben. Wij sturen de producten rechtstreeks vanuit ons magazijn naar uw eindklant & regelen de retourzendingen. Kan het nog gemakkelijker?

Dropshipper worden van onze webshop producten? Neem contact met ons op!