Loftdeur ‘Fichte’ Grijs

€ 435,00
€ 359,50 excl. btw
Op voorraad

Maat

Maatwerk loftdeur

Alleen in te vullen voor maatwerk loftdeuren. Graag maten benoemen in cm. Max. 250 x 120 cm - min. 200 x 60 cm.

Modellen

(+9,68)
(+9,68)
(+9,68)
(+44,77)
(+44,77)

Deurgrepen

De achterkant van de deur is standaard voorzien van komgreep.

(+24,20)
(+24,20)
(+22,99)
(+22,99)
(+0,00)

Unieke barnwood deur! De deur is gemaakt van oud hout dat afkomstig is van oude (barns) schuren. De productfoto kan daardoor licht verschillen van de deur die u besteld. Er is geen schuifdeursysteem inbegrepen. Deze is er wel bij te bestellen.

✓ Unieke schuifdeuren
✓ A-kwaliteit
✓ Levering door héél NL & BE

Houtsoort

Barnwood grenen

Beschrijving

Exclusieve houten binnendeur ‘fichte’

Een groot succes is de houten binnendeur “Fichte” Het is een houten binnendeur gemaakt van hetzelfde hout als dat we gebruiken voor de loftdeuren “Fichte”. Echter is het toch een heel ander type deur dan onze loftdeuren. Dit type deur wordt geproduceerd doormiddel van een stabiele meerlagen plaat te gebruiken als kern. Deze kern wordt ook gemaakt van oud hout, deze plaat wordt 2 zijdig bekleed met oude barnwood lamellen. Door de meerlaagse constructie ontstaat er een stabiel geheel en zijn constructieve klampen niet benodigd. Een voordeel hiervan is dat de deur aan 2 zijdes vlak is en dus een wat strakkere uitstraling heeft dan een loftdeur.  Ook zijn deze deuren dus te gebruiken als een stompe deur, dit kan helaas niet met een Loftdeur omdat deze te veel blijft werken en dus meer ruimte benodigd is dan de passing in een normaal kozijn. Ben je dus gebonden aan montage in een kozijn? Kies dan voor onze gefineerde deur Fichte!  

Montage houten fineerdeur “Fichte”

Een barnwood fineerdeur Fichte kun je op allerlei manieren laten scharnieren, zo kunnen er taatscharnieren worden geplaatst maar ook verdekte scharnieren die ingefreesd worden of juist de standaard scharnieren die het meest worden toegepast. Al deze manieren zijn mogelijk doordat we met een volledig massieve kern werken. Hierdoor is er voldoende body om diverse types scharnieren te plaatsen of in te frezen. De zijkant van de deur wordt vaak afgewerkt met een grijze of bruine beits zodat de zijkanten van de deur ook mooi oud zijn. Eventueel kan deze zelfs voorzien worden van een aangelijmd lamel van barnwood hout.

Standaard produceren wij deze deuren in 2 varianten, namelijk een variant in de grijstinten en een variant in de bruintinten. Beide kleurschakeringen geven ieders een eigen look. Creëer met deze blikvangers van deuren uw unieke interieur!  Het verweerde barnwood is door weer en wind juist mooi ingesleten en tekent de deur optimaal! Ook geïnteresseerd in deze unieke deuren? Bezoek dan onze showroom en laat je inspireren!

Ben je op zoek naar een eiken binnendeur? Die hebben we ook! Klik dan hier.

 

Wij verkopen de loftdeuren in 2 verschillende kleuren, namelijk: bruin en grijs.

De deur wordt geleverd exclusief railsysteem.

+/-  6 werkweken.