Bouwvakborrel!
26 juli vanaf 15:00 gesloten.

Houdt de historische
waarde in leven

Meubelplaten van barnwood hout
Maatwerk keukenfronten
Ruime collectie oud hout

Oud eiken keuken

“Robuuste houtmaterialen voor de keuken & interieurbouwer “

 

Een unieke oud eiken keuken, vervaardigd van robuust oud eiken hout dat meer dan 100 jaar oud is. Dat zijn keukens gemaakt van oude eiken planken of oud eiken plaatmateriaal afkomstig van Historisch Hout.

Oud eiken keuken gemaakt van eeuwen oud hout!

Een oud eiken keuken geeft een robuuste & geleefde uitstraling. Hout is hét materiaal om uw nieuwe keuken de warme en gezellige uitstraling te geven die u graag wil. Een oud eiken keuken heeft vaak een landelijke uitstraling. maar door oud eiken te combineren met moderne materialen zoals hoogglans materialen en strakke apparatuur kan oud eiken hout ook perfect in moderne interieurs toegepast worden.

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over onze oude eiken planken & plaatmateriaal?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Soorten en maten oud hout.

Wij zijn leverancier van oud eiken planken die perfect bruikbaar zijn voor het vervaardigen van keukenfronten. Historisch hout kan zowel hout leveren voor 1 keuken of in pakketvorm voor totale interieurconcepten. Wij kunnen ons oude eiken eventueel geborsteld, kantrecht of op dikte geschaafd leveren. Diverse uitstralingen hierin zijn mogelijk.

Meubelplaten voor uw oud eiken keuken

Tevens produceren wij plaatmateriaal van oud hout. Wij zijn hierop onze eigen reclaimed ‘Outsides’ platen gaan produceren. Na het sorteren van geschikt reclaimed fineer worden de toplagen op dikte gemaakt en verlijmd op een drager van berken multiplex. Hierdoor ontstaat een stabiele plaat die geschikt is voor diverse interieurtoepassingen! Wij kunnen deze platen voor u op maat produceren, hierdoor bespaart u vaak veel onnodig afval. Ook produceren wij deurpanelen, deze beplakken wij 2 zijdig met reclaimed eiken fineer.

Raak ook verliefd
Ervaar het karakter en schoonheid van pure producten