Houdt de historische
waarde in leven

Duurzaam ondernemen
Grote voorraad prachtig oud hout
Eigen webshop met unieke producten

Oud eiken keuken

“Robuuste houtmaterialen voor de keuken & interieurbouwer “

 

Een unieke oud eiken keuken, vervaardigd van robuust oud eiken hout dat meer dan 100 jaar oud is. Dat zijn keukens gemaakt van oude eiken planken of oud eiken plaatmateriaal afkomstig van Historisch Hout.

Oud eiken keuken

Een oud eiken keuken geeft een robuuste & geleefde uitstraling. Hout is hét materiaal om uw nieuwe keuken de warme en gezellige uitstraling te geven die u graag wilt. Een oud eiken keuken heeft vaak een landelijke uitstraling. maar door gebruik van hoogglans materialen en strakke apparatuur kan oud eiken ook perfect in moderne interieurs toegepast worden.

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over onze oude eiken planken & plaatmateriaal?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Soorten en maten oud hout.

Wij zijn leverancier van oud eiken planken die perfect bruikbaar zijn voor het vervaardigen van keukenfronten. Historisch hout kan zowel hout leveren voor 1 keuken of in pakketvorm voor totale interieurconcepten. Wij kunnen ons oude eiken eventueel geborsteld,kantrecht of op dikte geschaafd leveren. Diverse uitstralingen hierin zijn mogelijk.

Tevens produceren wij eiken plaatmateriaal. Wij zijn hierop onze eigen reclaimed ‘outsides’ platen gaan produceren. Na het sorteren van geschikt reclaimed fineer worden de toplagen op dikte gemaakt en verlijmd op een drager van berken multiplex. Hierdoor ontstaat een stabiele plaat die geschikt is voor interieurtoepassingen! Wij kunnen deze platen voor u op maat produceren, hierdoor bespaart u vaak veel onnodig afval. Ook produceren wij deurpanelen, deze beplakken wij 2 zijdig met reclaimed eiken fineer.

Raak ook verliefd
Ervaar het karakter en schoonheid van pure producten

test