Luxewall wandbekleding “From the Balkans” per doos

€ 75,00
€ 61,98 excl. btw
Op voorraad
Gewicht 6,7 kg
Afmetingen 124 cm
Breedte

8-10-12-14 cm

Dikte

8-11 mm

Beschrijving

Stijlvol en trendy wandbekleding ‘From the Balkans’ voor elk interieur. Dat is het idee achter onze houten wandbekleding van Luxewall. Doordat we werken met korte en dunne planken kunnen we het product betaalbaar houden en snel en simpel te monteren. Decennia ’s oude graanschuren & wijnpersen afkomstig uit voormalig Joegoslavië. Hier vinden wij onze wandbekleding ‘From the Balkans’. Door de weersinvloeden die de ‘barns’ tientallen jaren hebben getrotseerd hebben de planken prachtige diepe groeven en een geleefde uitstraling. Door de variërende maatvoering van dit product hebben wij besloten om dit product te verwerken tot repeterende maatvoering zodat ook ons eiken barnwood simpel en snel te monteren is!

Speels effect

De planken zijn geschaafd op verschillende diktes om een mooi speels effect te krijgen. Verder zijn de planken geselecteerd op de kleur grijs en keurig verpakt in een doos van 0,8 m2.
De planken zijn kunstmatig gedroogd tot 12% vochtigheidspercentage en hierdoor geschikt diverse interieur toepassingen. De planken zijn geborsteld om de geleefde uitstraling extra te benadrukken.

Verwerking houten wandbekleding

Voor de verwerking van onze Luxewall wandbekleding adviseren wij een flexibele montagekit. Deze is ook te bestellen op onze webshop! Breng dit in 2 à 3 lijmrillen aan op de achterzijde van de planken. Druk daarna de plank op een vlakke achtergrond. Zorg dat de achtergrond vet en vochtvrij is. Gebruik zo nu en dan ook kleine spijkers om de panelen in de lijm te fixeren.
Houd aan de randen circa 3 mm sparing aan. Hout kan immers werken en moet daarom de ruimte krijgen.

Op zoek naar exclusieve Luxewall eiken wandbekleding? Bekijk dan de volgende producten: “Alpine wood ‘grey weathered’ ” of “French oak” wandbekleding.

Wij verzenden uw bestelling binnen 4 werkdagen!

Zakelijke koper? Neem contact met ons op en ontvang de kortingscode! 

Download productblad        —        Download instructieblad