Houdt de historische
waarde in leven

Duurzaam ondernemen
Grote voorraad prachtig oud hout
Betrouwbare leverancier

Oud eiken traptreden

“Oud eiken traptreden voor een warme uitstraling in uw huis “

 

Historisch hout heeft een grote voorraad oud eiken waaruit traptreden worden geproduceerd, deze tredes kunnen wij in vrijwel elke dikte en lengte zagen. De breedte van de traptredes loopt tot circa 27 cm breed, soms ook wel tot 30 cm breed. Wij kunnen deze tredes in diverse uitstralingen produceren zoals geborsteld oud eiken of geschaafd oud eiken.

Oud eiken traptreden geven een karakteristieke, robuuste en warme uitstraling. Wijnpersplanken zijn een populair product dat veel in interieurs wordt gebruikt, het is duurzaam materiaal wat zeer geschikt is voor traptreden. Daarnaast is het ook geschikt voor het bekleden van wanden of het maken van deuren, vensterbanken, keukenfronten, tafelbladen, keuken bladen en keuken fronten.

Wij kunnen deze trap treden op maat voor u aanleveren!

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over onze maatwerk traptreden?

Vul onderstaande gegevens in en ontvang en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uitstraling

Voor traptreden hebben wij 2 uitstralingen namelijk: geborsteld of geschaafd. Geborstelde traptreden hebben de originele ruwe textuur van de originele buitenzijde van een oud eiken balk. De geschaafde oppervlakte is de gladde, geschuurde en/of geborstelde ‘’binnenzijde’’.

Voor het monteren van het eindproduct brengen wij u graag in contact met vakmensen die van onze materialen u gewenste eindproduct kunnen realiseren.

Wij verwerken hierbij hoogwaardig reclaimed hout uit Europa. Als historische houthandel kopen wij rechtstreeks bij de bron de beste partijen hout in. Door de jaren heen hebben onze werknemers ervaring opgedaan in de diverse uitstralingen en patine die voorkomen in recycled hout. Door onze kennis over historische bouwmaterialen kunnen wij traptreden produceren passend bij uw wensen! Tevens draagt u bij aan een circulaire economie door te kiezen voor onze treden

Wil u meer weten?

Neem contact met ons op voor een prijsopgaaf of bezoek onze houthandel!

Raak ook verliefd
Ervaar het karakter en schoonheid van pure producten