Geborsteld oud eiken wandplank 24-25 diep 4-5 cm dik ZWEVEND

€ 150,00
€ 123,97 excl. btw
Op voorraad

Deze handgemaakte oud eiken wandplank brengt een uniek karakter in elke ruimte. Iedere plank heeft zijn eigen geschiedenis. Met zijn rustieke uitstraling voegt deze wandplank een authentieke uitstraling toe aan elk interieur.

✓ Duurzaam oud hout
✓ Geleverd binnen 5 werkdagen
✓ Ambachtelijk maatwerk

Gewicht 8,43 kg
Afmetingen N/B
Breedte

24/25 cm

Uitstraling

Geborsteld

Beschrijving

Op zoek naar een stoere en robuuste wandplank van oud eiken? Deze vindt je bij Luxewall! Wij reizen door heel Europa om kwalitatief het beste hout in te kopen. Onze Luxewall wandplanken zijn gemaakt van oud eiken hout afkomstig uit oude graanschuren, wijnpersen & boerderijen. Doordat deze gebouwen decennia jaren oud zijn hebben onze Luxewall producten prachtige oude nerven en gebruikersporen. Hierdoor zijn alle wandplanken van Luxewall uniek en draagt elke plank een verhaal met zich mee!

Wij leveren onze robuuste wandplanken in diverse lengte maten, namelijk: 60/80/100/120/150/200 cm. Tevens bieden wij in ons assortiment 6 industriële ophangsystemen aan die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn! Alle ophangsystemen zijn simpel zelf te monteren. Wilt u de plank liever blind ophangen? Dan kunt u voor onze wandplanken kiezen die al voorzien zijn van een blind ophangsysteem, zoals deze!

Om de wandplank goed te kunnen beschermen kun je ervoor kiezen om deze te behandelen. Daarom biedt Luxewall diverse oliën & lakken aan in het assortiment. Hierin zijn verschillende mogelijkheden zoals een matte lak of een gekleurde olie!

Bent u op zoek naar een nog robuustere wandplank van oud eiken? Wij bieden ook oud eiken wandplanken aan die gemaakt zijn uit oude eiken balkjes!

Wij verkopen onze wandplanken zowel geschaafd als geborsteld.

Onze missie

Luxewall staat voor een duurzame & circulaire visie. Wij geloven in hout met een verleden en zijn ervan overtuigd dat oud eikenhout een nieuw leven verdient. Daarom zijn wij elke dag bezig om het beste hout in te kopen. Al onze wandplanken zijn dus gegarandeerd duurzaam!

Let op! Onze wandplanken zijn ieder uniek dus elke wandplank verschilt van structuur. De ene kan ruwer zijn dan de andere.

Op zoek naar een langere of bredere robuuste wandplank? Neem contact met ons op!

De planken kunnen constructie gaten bevatten (omdat de planken vroeger met constructiepennen werden bevestigd).

– De productfoto’s kunnen qua kleur & structuur afwijken van het daadwerkelijke product.