10% WEBSHOP KORTING
Kortingscode:voorjaarskorting2023

Houdt de historische
waarde in leven

Standaard meer dan 10 TV meubels in de showroom!
Verkrijgbaar in 9 lengtematen!
Robuust uiterlijk! Massief eikenhout

Bielzen tv meubel

“Vervaardigd uit oude wijnpersen uit Kroatië’

Opzoek naar een uniek meubelstuk? 

Historisch Hout produceert “bielzen tv meubelstukken” van authentieke oude eiken balken! De geleefde uitstraling van de balken geeft de TV meubelen een eigentijdse uitstraling die past in zowel een landelijk als een strak interieur!  

De oude eiken balken zijn rondom geborsteld om het robuuste uiterlijk te behouden. De balken worden geproduceerd uit oude eiken wijnpersbalken afkomstig uit huizen uit Kroatië en Bosnië. Voordat de balken in Nederland aankomen hebben zij dus een hele reis ondergaan, de gebouwen worden gedemonteerd en ter plekke wordt er een sortering gemaakt in kwaliteit en lengte. Tenslotte gaan de balken op transport naar Houtdrogerij Gendringen, hier wordt een ISPM15 behandeling uitgevoerd tegen eventueel aanwezig ongedierte. 

In tegenstelling tot de meeste vergelijkbare ontwerpen van dit balken tv meubel zijn deze dus niet gemaakt van oude spoorbielzen die zijn namelijk zeer grof van structuur en zitten ook vol met gaten waarmee de rails op de biels waren bevestigd.

De balken tv meubels tonen zichtbare historie en dragen elk zijn eigen verhaal, dit geeft de biels tv meubelen een mooie en authentieke uitstraling. 

Hoe groot moet uw TV meubel zijn?

Dat maakt ons niet uit! Wij kunnen onze biels tv meubels vanuit onze voorraad eventueel voor u inkorten, hiernaast kunnen wij ook speciaal maatwerk leveren en een TV meubel voor u op maat produceren.

Ons advies is het tv meubel af te lakken met Skylt lak. Deze lak beschermt het hout tegen vocht & vuil zodat u zonder zorgen het meubel met een vochtige doek kunt afnemen & schoonhouden! De skylt lak is te bestellen op onze webshop.

Het Tv-meubel wordt voor u geborsteld, eerst wordt dit met een stalen borstel gedaan om de structuur in het hout te behouden. Hierna wordt het meubel afgewerkt met een nylon borstel om het eeuwenoude eiken hout splintervrij te krijgen en toch de robuuste look te behouden.

Onze biels tv meubels zijn in vaste maten te bestellen op onze webshop! Gratis verzonden door héél Nederland! Bestel de biels tv meubel hier!

Wij hebben standaard diverse biels tv meubels op voorraad! Benieuwd naar onze balken tv meubel? Bestel ze op onze webshop! Voor maatwerk neem contact met ons op!

Enthousiast geworden over onze tv meubelen?

Bestel eenvoudig een biels tv meubel op onze webshop! Toch op zoek naar maatwerk?

Neem dan contact met ons op!